Vedete din Romania

#cantareata Anca Pop #Anca Pop deces #Anca Pop

Cantareata Anca Pop, sfarsit tragic inainte de sarbatori! A plonjat cu masina in Dunare!

Soc in showbiz! Cantareata Anca Pop a sfarsit tragic luni noapte, dupa ce a plonjat cu masina in Dunare in timp ce mergea acasa la parintii ei, in Moldova Veche. La un moment dat ar fi derapat si ar fi iesit de pe soseaua care nu era marginita de parapete de protectie. Cantareata a murit inecata, incercand sa iasa din masina scufundata.

„Politistii de frontiera mehedinteni, in timp ce se aflau in misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat in dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Svinita un autoturism cazut in apele fluviului Dunarea. Politia de Frontiera a luat imediat masura instiintarii Inspectoratului de Urgenta, a Inspectoratului de Politie Judetean si a captaniei ORsova, pentru luarea masurilor legale ce se impun”, a precizat Corina Moraru, Politia de Frontiera.

Anca Pop nu era foarte cunoscuta in Romania, fiind crescuta in Canada.

Nascuta pe 22 octombrie 1984 la Moldova Noua, Anca Pop și-a lansat primul album pe 12 iulie 2017 in Japonia. Acesta include piese precum „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”.

in 2008 a colaborat cu Goran Bregovic pe albumul Champagne for Gypsies pentru care a scris doua dintre piese. La data de 27 iulie 2015, a lansat o alta versiune al videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy, de asemenea a aparut pe coperta revistei respective in numarul lunilor iulie-august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare