Vedete din Romania

#cod galbem de canicula #cod portocaliu canicula #prognoza meteo #canicula

Canicula in continuare! Ce ne avertizeaza meteorologii

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, astazi, o noua avertizare cod portocaliu de canicula pentru ziua de joi, in mai multe judete din vestul tarii, si cod galben de canicula si disconfort termic pentru restul tarii, precum si o avertizare de cod galben de canicula valabila, vineri, pentru cea mai mare parte a tarii.


Potrivit meteorologilor, judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin si Mehedinti, unde se vor inregistra temperaturi maxime de 38-39 de grad, se afla, joi, sub avertizare cod portocaliu de canicula. 

Tot in cursul zilei de joi, vremea va fi caniculara in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, mai ales in zonele de campie si de podis.

Pentru vineri, 24 iulie, se mentine o avertizare cod galben de canicula pentru cea mai mare parte a tarii, mai ales in zonele de campie si podis, unde si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...37 de grade si izolat 38 de grade.

ANM mentioneaza ca valul de caldura va persista si in urmatoarele zile, iar instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in special in nord-vestul, nordul tarii si in zonele de munte.

Mai multe informatii despre vreme aici.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare