Vedete din Romania

#camelia mitoseru #relatie #stela popescu

Camelia Mitoseru, adevarul despre relatia cu Stela Popescu. Cum a demontat aceasta presupusa rivalitate cu regretata actrita

In urma cu 5 ani, o mare stea a scenei din Romania se stingea, lasand multa lume indurerata in urma. Stela Popescu a fost, fara dar si poate, o adevarata regina a comediei. Iata ca fosta ei colega, Camelia Mitoseru, a facut dezvaluiri inedite despre relatia pe care o avea cu aceasta.

 

Camelia Mitoseru, despre Stela Popescu

Camelia Mitoseru, Stela Popescu si Cristina Stamate au stralucit pe scena teatrului, aducand zambetele pe chipurile romanilor. Multi se inghesuiau sa le vada. Totusi, nu a fost vorba de nicio rivalitate intre ele, ba chiar se sustineau si se bucurau una pentru cealalta.

”Eu am fost foarte frumoasa. Faceam si gimnastica, ma miscam tot timpul, eram nebuna rau, imi placea sa si dansez. Eram toate superbe, si eu si Cristina Stamate si Stela Popescu. Eram toate cap de afis, fiecare aveam spectacole diferite. La ”Boema” jucam eu si Puiu Calinescu, dar si Stela Popescu cu Alexandru Arsinel. Gradina ”Boema” avea 3.000 de locuri, cat un stadion. Jucam de marti pana duminica si aveam si matineu. Apoi ma duceam la Athenee Palace, unde era barul, de aceea eram si asa de slaba, munceam mult. Nu a existat concurenta intre noi trei. Eu m-am bucurat din tot sufletul pentru Stela si pentru Cristina, pentru reusitele lor, dar si ele pentru mine. Ne pupam, ne imbratisam, nu eram false, eu le iubeam enorm, ne dadeam telefoane, ne intalneam la restaurante, de aniversari, la mare nu era seara sa nu ne vedem, dupa spectacole.”, a spus Camelia Mitoseru pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare