Vedete din Romania

#Camelia Mitoseru internata de urgenta #stare de sanatate camelia mitoseru #camelia mitoseru #convulsii #lesin #mihai mitoseru

Camelia Mitoseru a trecut prin clipe greu de imaginat: "Am vazut moartea cu ochii!”. Cum se simte acum mama lui Mihai Mitoseru

Clipe dificile pentru Camelia Mitoseru. Mama celebrului actor Mihai Mitoseru a ajuns in stare grava la spital, in urma cu doua saptamani.

In urma cu doua saptamani, Camelia Mitoseru s-a trezit pe jos, plina de cioburi. Aceasta a povestit ca s-a tarat pana la telefon si l-a sunat pe Mihai, insa nu mai putea vorbi.

Fiul acesteia a ajuns rapid acasa la mama lui si a dus-o de urgenta la spital. Dupa doua saptamani Camelia Mitoseru si-a revenit si a putut sa povesteasca pentru prima oara prin ce clipe de groaza a trecut.

"Am vazut moartea cu ochii! Ganditi-va sa nu poti sa scoti un cuvant, este infiorator! In al doilea rand, sa nu stii ce sa faci. M-am trezit pe jos, in bucatarie, cu cioburile pe mine. Ma dusesem sa imi fac un ceai, exact de ziua lui Mihai, si dupa ce l-am amestecat nu mai stiu nimic. M-am trezit in fund, cu tot ceaiul varsat pe langa mine", a declarat Camelia Mitoseru in platoul WoWnews, potrivit wowbiz.ro.

Motivul aparitiei problemelor de sanatate ar fi puse pe faptul ca aceasta nu si-a luat tratamentul prescis de medici, dupa cum povesteste chiar ea. Cu aceasta ocazie ii indeamna pe oameni sa respecte tratamentele date de medici.

"Am raspuns la telefon, dar nu puteam sa vorbesc, in afara de niste sunete. Voiam sa spun ceva si in clipa aia simteam cum iar imi pierd cunostinta. Eu nu credeam in pastile. Am o punga cu medicamente si sunt intregi. De-a lungul anilor eu am procedat asa. Doctorita de familie imi facea o reteta, iar pe jumatate luam, jumatate nu. Si niciodata nu s-a intamplat nimic.", a mai marturisit mama lui Mihai Mitoseru.

Mihai Mitoseru si-a dus mama de urgenta la spital

La putin timp dupa tragicul eveniment, Mihai Mitoseru si-a dus mama la spital. La inceput era suspecta de AVC insa, din fericire, Camelia Mitoseru a suferit doar o criza convulsiva si a avut noroc ca a ajuns rapid la spital.

"A fost doar criza convulsiva si nu a fost atac cerebral.", a declarat usurat Mihai Mitoseru, la doua saptamani dupa incident.

Mihai Mitoseru s-a speriat teribil cand a vazut ca mama acestuia nu raspunde la telefon si s-a dus rapid acasa la aceasta. Cand a ajuns, aceasta nu mai putea sa vorbeasca si a dus-o de urgenta la spital.

"Am mers peste ea si am gasit-o in camera. Statea in fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgenta, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii stiu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am inteles de la doamna doctor neurolog care se ocupa de ea, Alina Poalelungi, ca poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totusi un pas inainte.

Acum, ce sa zic? Stau si ma uit pe pereti, la tavan, ma rog la Dumnezeu sa fie mama bine, sa isi revina!", declara Mihai Mitoseru pentru fanatik.ro, in urma cu doua saptamani.

FOTO: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare