Vedete din Romania

#ana maria prodan #laurentiu junior #tv #botez #cadou

Cadouri la botez de 200.000 euro

La botezul lui Laurentiu Reghecampf Junior, fiul Anei Maria Prodan, a plouat cu bani. In Sala Ronda a Hotel Intercontinetal, oaspetii s-au inghesuit sa-i daruiasca micutului zeci de mii de euro.

Invitatii nu s-au zgarcit la cadourile de botez pentru Laurentiu Jr. Una dintre bonele copilului a declarat pentru Libertatea ca, in doar cateva ore, i-au trecut prin mana aproape 200.000 euro.

Nasii Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu i-au daruit micutului haine de firma dar si 30.000 euro. Ceilalti nasi, sora lui Adrian Mutu si sotul ei, au adus din partea lui Mutu 25.000 euro.

De la cei 200 de invitati s-au strans 198.500 euro. Ana Maria si Laurentiu au hotarat ca ii vor cumpera un apartament de acesti bani micutului.

Cadoul cel mai special pe care l-a primit micul Laurentiu a fost un gol din partea lui Adi Mutu . Dupa ce a marcat un gol in partida Fiorentina - Udinese , Adrian, care nu a putut participa la botez, si-a dat jos tricoul sub care avea un maiou cu inscriptia "Pentru Laurentiu Junior ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului