Vedete din Romania

#amenada George Buhnici # cncd #george buhnici

Buhnici este bun de plata! Ce amenda a primit in urma declaratiilor jignitoare la adresa femeilor

George Buhnici s-a prezentat ieri in fata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in urma remarcilor jignitoare asupra femeilor, facute in luna iulie.

In urma audierilor CNCD a decis amendarea vlogerului cu 20.000 de lei, pentru declaratiile sale din iulie, despre corpurile femeilor.

CNCD apreciaza ca "afirmatiile facute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor, in cadrul emisiunii TV \"XNS\", in luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzata pe postul TV Antena 1, reprezinta fapta de discriminare si incalca dreptul la demnitate umana". Hotararea a fost adoptata cu unanimitatea de voturi a celor sapte membri ai Colegiului director prezenti.

Va reamintim ca in luna iulie, in timpul unui interviu luat de o televiziune pe plaja, in timpul unui festival, George Buhnici a facut declaratii jignitoare la adresa femeilor.

“Am venit sa ne intalnim cu prietenii, sa ridicam degetul mijlociu in fata pandemiei, sa ne uitam acolo, in departare, la 60 de kilometri, si sa ne bucuram ca nu suntem acolo si suntem aici si sa ascultam muzica buna. 

Si-am vazut fete care arata foarte bine, aici. Dar am vazut si fete care nu arata foarte bine. Si nu as vrea sa mi se interpreteze, suntem la festival, putem sa dam vina pe orice, ba, dar serios, mai mergeti pe la sala, fetelor!

Venim la mare ca sa vedem piele, as vrea ca pielea aia sa n-aiba vergeturi. Deci, daca ati investi in salita cat investiti in tatuaje, cred ca am fi toti mai bine. Incurajez pe toata lumea sa dea un pic pe la sala. Pentru ca de ce? Daca vrei sa vii la mare, imi arati piele si sigur vrei sa ne imprietenim, ar trebui sa ma convingi si cu altceva decat cu decolteul. Putem fi de acord ca e normal sa ne uitam la tate si la buci? Aia vreau sa vad la mare!", a spus Buhnici in cadrul interviului.

Acesta nu s-a oprit insa aici, ci a facut o remarca nepotrivita si la adresa sotiei sale, remarca care l-a surprins pana si pe reporter.

George Buhnici: Eu am noroc ca am o nevasta care arata ca o minora. Uita-te la ea! Cati ani ii dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minora cum ai zis!

Lorena, sotia lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne fereste!

George Buhnici: Auzi, daca iti spun varsta reala o sa intelegi ca e minora. Daca scazi cat i-au dat tu, cu cat are ea, minora iese”, este diaglogul controversat dintre Buhnici si reporter.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului