Vedete din Romania

Britney Spears a fost externata

Britney Spears a fost , dupa o saptamana de tratament, din Centrul medical UCLA, informeaza UsMagazin. Dupa externare a fost vazuta plimbandu-se cu masina. Martorii au declarat ca Britney parea fericita si fuma o tigara. A facut o vizita pe la Beverly Hills Hotel, pe la ora 3 dupa amiza, ora locala. Cantareata a fost insotita de carzi de corp, pana astazi, a informat Los Angeles Times.

Nu mai era in pericol

Purtatorul de cuvant al centrului medical a declarat ca “spitalul nu va confirma sau dezmini ca Britney a fost externata , si ca nu poate face mai multe declarati din cauza politicilor de confidentialitate .” Un politist a mai declarat pentru Site-ul TMZ, ca Centrul Medical UCLA “ a eliberat-o pe Britney pentru ca vedeta nu mai era un pericol pentru ea sau pentru cei din jurul ei.”

Internata fortat

Cantareata a fost internata fortat, impotriva vointei sale pentru a isi trata problemele de dubla perosnalitate, pe data de 31 ianuarie si era astepta sa ramana sub ingrijirea doctorilor pshiatri pentru inca 10 zile. Tatal ei, Jamie, a fost numit unic administrator al intregii averi al cantaretei, de cand aceasta a fost prima data internata. Aceasta decizie judecatoreasca ii dau drepturi cu privire si la tartamentul medical care este administrat ficei lui. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului