Vedete din Romania

# florin pastrama #brigitte pastrama #perchezitii #audieri

Brigitte si Florin Pastrama, saltati de politie! Perchezitii la domiciliul si acuzatii de vanzare de produse contrafacute

Brigitte si Florin Pastrama au fost saltati in aceasta dimineata de politisti si dusi la audieri. La domiciliul acestora s-au efectuat perchezitii de catre politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Cei doi sunt acuzati de comercializarea unor masti de protectie contrafacute sub branduri de lux.

Florin si Brigitte Pastrama, audiati de politie 

Fosta sotie a tenismenului Ilie Nastase si actualul sau partener de viata au fost condusi la audieri, fiind cercetati sub acuzatii de vanzare de produse contrafacute prin intermediul unui site, dar si pe o platforma de comert cunoscuta. Produsele erau vandute sub numele unor branduri de lux.

“Astazi, 22.07.2021, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, a pus in executare un mandat de perchezitie domiciliara pe raza judetului Ilfov, emis de Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, intr-un dosar in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrafacerea unei marci si punerea in circulatie de produse contrafacute.

Totodata, sunt puse in executare mandate de aducere emise pe numele a doua persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2″, se arata intr-o informare a Politiei.

Sursa foto:  antena1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului