Vedete din Romania

#brigitte sfat #ilie nastase #relatie

Brigitte Sfat: "Eu si Ilie traim impreuna, la maximum, toate momentele"

Brigitte Sfat a recunoscut ca nu stia prea multe despre iubitul ei, Ilie Nastase , inainte sa-l cunoasca personal. Timisoreanca in varsta de 33 de ani spune ca o respecta pe Amalia, fosta sotie a lui Ilie.

"Inainte sa-l cunosc personal, nu stiam decat ca a jucat tenis si ca a fost numarul 1 mondial. Nu ma asteptam vreodata sa fiu impreuna cu el", a declarat Brigitte pentru Libertatea.

Povestea de iubire dintre fosta vedeta playboy si tenismenul campion continua, intr-un ritm din ce in ce mai alert. "Traiesc clipa! De fapt, traim impreuna, la maximum, toate momentele", a mai spus bruneta.

Brigitte a recunoscut ca nu stia nimic despre viata personala a lui Ilie Nastase inainte sa-l cunoasca personal si sa se indragosteasca de el.

"Habar nu aveam ca a divortat. Eu am o viata simpla, pe care o impart intre copiii mei si afaceri... Ilie a fost cel care mi-a spus la telefon ca e singur, ca are doi copii din ultimul mariaj, mi-a dat detalii despre el si despre viata lui", sustine timisoreanca.

Noua iubita a lui Ilie Nastase si-a marturisitcu sinceritate   respectul pentru Amalia Nastase , fosta sotie a tenismenului: "Am tot respectul pentru ea, pentru ca e mama si a avut curajul sa faca doi copii. Altii isi traiesc viata la maximum. Si eu sunt mama, stiu ce inseamna sa cresti doi copii si va spun ca nu este usor."


Citeste si

Brigitte Sfat, despre Ilie Nastase: "Il iubesc cu adevarat"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare