Vedete din Romania

#iubire #ilie nastase #brigitte sfat

Brigitte Sfat despre Ilie Nastase: "Il iubesc cu adevarat"

Relatia dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat pare sa fie una din ce in ce mai serioasa. La solicitarea ziarului Libertatea, tanara banateanca (33 ani) a acceptat sa-si deschida sufletul in fata lumii si sa dezvaluie tuturor sentimentele pe care i le poarta tenismenului.

Gurile rele au dat de inteles ca Brigitte, fosta vedeta Playboy, sta cu Ilie Nastase (64 ani) pentru banii lui. Intrebata de Libertatea ce parere are despre aceste acuze, Brigitte a tinut sa sublinieza faptul ca nu a umblat niciodata dupa interes.

"Cei care sustin astfel de lucruri vorbesc doar pentru a se afla in treaba. Eu il iubesc, nu-i vanez banii. Nu am fost si nu voi fi niciodata un om al interesului. Pentru cei care vor sa afle realitatea, le transmit ca sunt o femeie de afaceri mai mult decat stapana pe situatia ei financiara. Am doua saloane de infrumusetare si un restaurant in Timisoara, care merg foarte bine.",  a declarat Brigitte Sfat pentru Libertatea.

Pe Ilie Nastase il descrie ca pe un om atent, tandru si romantic pe care il adora pentru faptul ca o incurajeaza.

"De fiecare data cand ma surprinde placut cu ceva, eu ii spun 'dragostea mea'. Pentru ca, intr-adevar, il iubesc cu adevarat, asa cum nu am mai iubit de multa vreme un barbat.", marturiseste fosta vedeta Playboy.

"Tot timpul ma incurajeaza si imi arata ca viata are si partea ei frumoasa. Pentru asta ii multumesc din tot sufletul. Este un om deosebit. Sunt putini barbati asa romantici si tandri ca Ilie Nastase.",  a mai adaugat Brigitte pentru Libertatea.

Saptamana aceasta, Ilie Nastase pleaca impreuna cu Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi la Expozitia Mondiala de la Shanghai, China. Cei trei vor reprezenta Romania in cadrul expozitiei. La acest eveniment, tenismenul nu va fi insotit de iubita lui, Brigitte.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare