Vedete din Romania

#picioare #cuplu #iubita #fotografii #bradley cooper #parasire

Bradley Cooper, parasit de iubita din cauza unei obsesii ciudate

Bradley Cooper a fost parasit de iubita sa, fotomodelul Laura Simpson, care ar fi renuntat la relatie din cauza unei pasiuni neobisnuite a actorului.

Se pare ca Bradley Cooper nu are noroc in dragoste. Dupa relatia esuata pe cate a avut-o cu actrita Zoe Saldana, celebrul actor isi gasise linistea in bratele topmodelului Laura Simpson.

Insa nici de aceasta data relatia nu a durat, pentru ca Laura a decis sa rupa relatia cu actorul din cauza straniei lui pasiuni de a-i cere frecvent acesteia sa-si fotografieze picioarele si sa-i trimita MMS-uri.

"Bradley a dezvoltat o obsesie pentru picioare si mereu o ruga, atunci cand nu era cu ea, sa ii trimita poze cu picioarele ei, a dezvaluit o sursa. Laurei i s-a parut un lucru ciudat si nu a mai suportat, asa ca i-a dat papucii", a declarat o sursa apropiata a fotomodelului.

In ultima perioada, in presa au aparut zvonuri din ce in ce mai ciudate despre actor. Recent, Bradley Cooper a mai fost protagonistul unui scandal, dupa ce presa americana a vehiculat ca este homosexual.

Potrivit tabloidului "National Enquirer", abundenta acestor zvonuri l-ar fi ingrijorat pe actor, de aceea ar fi hotarat sa faca o conferinta de presa in care sa explice public ca nu este homosexual, pentru a nu-i mai fi afectata imaginea, dar si cariera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare