Vedete din Romania

#scotia #brad pitt #filmari #incident #world war z

Brad Pitt a ajuns erou in Scotia

Dupa ce in urma cu o saptamana actrita Kate Winslet a salvat -o dintr-un incendiu pe mama miliardarului Richard Branson , Brad Pitt da si el dovada ca nu este erou doar in filme. Actorul american a salvat o femeie in timpul unui incident petrecut la filmarile peliculei " World War Z ".

Brad Pitt se afla in prezent in Scotia, acolo unde este protagonist in thrillerul SF, " World War Z". In timpul filmarilor, celebrul actor a salvat o femeie care aproape ca era calcata in picioare de figurantii care alergau intr-o piata din orasul scotian Glasgow.

Femeia si-a pierdut echilibrul si a cazut, chiar in timp ce sute de figuranti alergau prin piata. Brad Pitt a vazut-o la timp si a ridicat-o, ducand-o intr-o zona sigura. "Era un adevarat haos. 700 de figuranti incercau sa devasteze acea strada. Brad nu a avut timp sa-i vorbeasca femeii pentru ca totul se petrecea in timpul filmarilor. Ea i-a multumit insa si i-a spus ca este recunoscatoare", a declarat un martor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare