Vedete din Romania

#ramona gabor #monica columbeanu #catalin botezatu

Botezatu: "Ramona e mult mai de treaba decat Moni"

Creatorul de moda Catalin Botezatu a laudat-o pe Ramona Gabor in studioul emisiunii "Happy Hour" de la ProTV , dar pentru Monica Columbeanu nu a avut nici o vorba buna.

"Ramona e mult mai de treaba decat sora-sa. Ramona are alta calitate, indiferent unde va ajunge, nu va epata, nu va sfida oamenii care sunt de alta conditie sociala. N-o cunosc foarte bine dar de fiecare data cand am auzit-o vorbind mi-a lasat senzatia asta. Monica, din pacate, sare parleazul de multe ori", a spus Botezatu.

Designerul a continuat sa o atace pe Monica Columbeanu si nu s-a sfiit sa insinueze ca Moni incearca sa-l cucereasca pe Voicu , de care ar fi indragostita.

"Monica l-a chemat pe Ricky la cafeneaua Turabo, acum vreo doua luni sa-l roage sa se reangajeze ca sofer, pe un salariu dublu. Dupa aceea, au urcat in apartamentul de la un anumit etaj, unde au continuat discutia pe aceleasi teme. Stiu foarte bine ca sus este biroul domnului Irinel Columbeanu dar langa acesta mai este un dormitor", a declarat Botezatu.

Nici cariera Monicai nu a scapat de critice designerului, furios ca Moni ii deranjeaza fotomodelul preferat cu SMS-uri in timpul prezentarilor de moda.

"Cariera de model inseamna sa lucrezi afara, asa cum fac Catrinel Menghia sau Valentina Pelinel . Unde a lucrat in ultimele luni Moni? In afara de faptul ca face anumite actiuni intr-un club pe Calea Victoriei, ati vazut-o la o prezentare de moda ?", a adaugat Bote.

 

Citeste si

Monica Columbeanu, indragostita de soferul Voicu?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului