Vedete din Romania

#botez #copil #nicoleta luciu #zsolt csergo

Botez in direct pentru fiul Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo se pregatesc intens pentru botezul fiului lor. Ceremonia va avea loc la Miercurea Ciuc si intregul eveniment va fi transmis in direct la TV si va putea fi vizionat online.

Sambata, 21 februarie , este ziua in care Zsolt Jr. va fi botezat la Biserica Catolica Sfanta Maria din Sumuleu-Ciuc, unul dintre cele mai importante monumente istorice din Transilvania.

Petrecerea, la care sunt asteptati peste 300 de invitati, va avea loc intr-un restaurant din Miercurea-Ciuc. Au fost angajati doi bucatari ai unuia dintre cele mai renumite restaurante din Budapesta si intregul eveniment il va costa pe norocosul tata aproximativ 100.000 Euro, conform Libertatea.

Zsolt Jr. va avea nu mai putin de trei perechi de nasi: producatoarea telenovelei "Regina" Ruxandra Ion si sotul ei si doua cupluri de prieteni apropiati ai tatalui.

"Dupa ce se termina ceremonia de botez de la biserica o sa il duc acasa sa doarma si apoi il aduc si pe el la petrecere. Am vazut ca ii place in public, asa ca o sa stea sa petreaca impreuna cu noi. Doar e o zi de sarbatoare pentru el, una dintre cele mai importante care vor urma", a declarat Nicoleta despre ziua cea mare.

Evenimentul va fi transmis in direct incepand cu ora 17.15 pe Acasa TV si va putea fi vizionat live si pe site-ul postului de televiziune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare