Vedete din Romania

#catalin botezatu #burlac #tv

Bote si-a ales noua iubita la Paris

Catalin Botezatu a ales intre finalistele din " Burlacul ", Violeta si Mihaela, la Paris, la un restaurant de langa turnul Eiffel .

Ultima editie a emisiunii lui Bote va fi difuzata astazi, la ora 20.30, iar telespectatorii vor afla care dintre concurente i-a castigat inima creatorului de moda.

Alegerea lui Catalin le-a dat mari emotii celor doua finaliste , iar castigatoarea a primit un inel de 5.500 de euro.

"Se stia ca pana acum cea care primea trandafirul era cea aleasa, dar de aceasta data cea careia i-a fost daruita floarea a pierdut, castigatoarea primind un inel, bijuterie ce se ridica la valoarea de aproximativ 5.500 de euro. Bineinteles ca fata care a primit trandafirul s-a bucurat, iar cealalta a inceput sa planga, crezand ca a pierdut. Suspansul a durat cateva minute pana cand s-a daruit... inelul. Cert este ca fiecare dintre ele s-a simtit, chiar daca una numai pentru cateva minute, castigatoare", a declarat, pentru ring, o sursa apropiata designerului.

Nu vrea sa se insoare

Catalin Botezatu nu are de gand sa se casatoreasca cu castigatoarea emisiunii "Burlacul", chiar daca vor avea o relatie bazata pe iubire.

"Nu-mi pot asuma acest pas deoarece nu ma vad un om insurat, nu ma vad un om in lesa. Mi-e oarecum frica, desi e mult spus frica. Intr-o relatie nu e neaparat nevoie de un act la primar ca sa iubesti o persoana. Nu-mi place ideea de casatorie”, a explicay Botezatu, intr-un interviu acordat revistei TvMania.

Designerul a lasat sa se inteleaga ca a avut relatii intime cu mai multe concurente, insa onoarea il impiedica sa se laude .

"Printre cele 12 concurente care au mers mai departe dupa primul episod, au existat fete cu care am avut relatii, sa le spunem intime, dar nu o sa dau nume pentru ca nici nu este elegant si nici nu vreau sa ma laud cu asta. Daca prestatia a fost buna, n-au decat sa spune ele", a mai spus Bote.

 

Citeste si

Bote: "Toate fetele se vad miss-uri sau prezentatoare de televiziune"

Bote, cel mai bine platit om de televiziune din 2010

Catalin Botezatu, certat de mama dezamagita 

Bote a mintit ca a avut ciroza ca sa scape de munca!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare