Vedete din Romania

Bote lucreaza si cu "Quelle"

Dupa ce a participat la “ Saptamana Modei ” de la New York si le-a incantat, cu creatiile sale, pe primele doamne prezente la Summitul NATO de la Bucuresti, Catalin Botezatu a regizat, luni seara, la club Bellagio din Capitala, spectacolul de lansare al noului catalog “Quelle”.

In timp ce zeci de manechine defilau in tinutele concepute de cei de la “Quelle”, invitatii Romica Tociu, Cristi Brancu , alaturi de Oana Turcu, Kamara, Andrei Duban, moderatoarea Crina Matei, dar si sefa Loteriei Romane, Liliana Ghervasiuc, senatorul Marius Marinescu si candidatul conservatorilor la fotoliul Primariei Capitalei, Codrin Stefanescu , s-au intretinut si au comentat noul trend din moda.

Desi nu mai dorea sa particip le la prezentarile din tara, la rugamintea lui Bote, modelul Simona Haraga, manechinul serii, a urcat pe catwork. Simona a promis ca va participa si la Festivalul Modei aBucharest Fashion Week, eveniment care se va desfasura in perioada 16-20 aprilie la Bucuresti, desi a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru nunta sa cu Alexandru Baculea, director la Radio 21. Rochia de mireasa purtata de manechinul agentiei Emera in seara nuntii, stabilita pe data de 17 mai, va fi creatia bunului ei prieten, Catalin Botezatu, magicianul tinutelor cu stil.
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare