Vedete din Romania

# incetare colaborare #florin calinescu #romanii au talent #pro tv #demisie

Bomba la PRO TV! Florin Calinescu si-a dat demisia! Nu va mai face parte din juriul “Romanii au Talent”

Florin Calinescu a uimit pe toata lumea duminica seara cand a anuntat ca nu se va mai afla in juriul “Romanii au Talent”

 

Florin Calinescu a facut anuntul pe contul personal de Facebook, fara a da insa detalii.

“Cu oarecare parere de rau, va anunt ca renunt la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la “Romanii au talent”.
Detalii, mai incolo.
Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”,
este mesajul postat de Florin Calinescu.

Prin urmare nu se stie momentan care a fost cauza pentru care Florin Calinescu a dorit sa plece de la Pro Tv. Din mesajul acestuia reiese doar ca a ales sa renunte la colaborarea cu postul de televiziune din Pache Protopopescu, post care l-a consacrat.

Florin Calinescu a mai precizat intr-un raspuns la un comentariu primit de la unul dintre urmaritorii sai ca decizia de a pleca ii apartine in totalitate. “Plec io. Nu ma da nimeni afara.”, a scris Florin Calinescu.

Oamenii au reactionat imediat la postarea publicata de Florin Calinescu. In doar cateva ore s-au strans peste 10.000 de reactii si mai bine de 1.000 de comentarii.

„MAESTRE FLORIN CALINESCU o veste trista pentru noi admiratorii si sustinatorii tai!! Iti multumim pentru toata activitatea si cariera de succes si indiferent de motive iti respectam decizia. Sanatate multa si realizari nenumarate din toate punctele de vedere!!!”

„Imi pare rau sa aud asta, dar Dumnezeu stie ce e bun pt fiecare . Va dorim multa sanatate si bucurii in tot ce faceti. Va iubim cu dragostea lui ISUS”

“Erati sarea si piperul echipei de la Romanii au talent, emisiunea nu va mai avea acelasi farmec fara dv. Multa sanatate si liniste sufleteasca!”

“Imi pare rau sa aud, dupa cat de succint este anuntul de despartire se pare ca sunt probleme serioase. Este pierderea Pro TV plecarea d-voastra, d-nle Calinescu. Va urez mult succes si multe impliniri”

“Asemeni unui om cu coloana vertebrala in momentul in care simtiti ca trustul nu va mai reprezinta e elegant sa incetati colaborarea indiferent de motive...Insa cred ca pierzatorul de aceasta data este Pro Tv...Sanatate si putere de munca!!!”, sunt doar cateva dintre cele peste 1000 de comentarii primite.

Reactia sefilor Pro Tv dupa anuntul facut de Florin Calinescu

La scurt timp dupa anuntul facut de Florin Calinecu, sefii postului de televiziune au emis o declaratie oficiala, in exclusivitate pentru click.ro, in care au vorbit despre decizia lui Florin Calinescu de a demisiona de la Pro Tv.

"Nu putem comenta cu privire la postarea facuta de domnul Florin Calinescu, pe pagina lui personala de Facebook. Ca in fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Romanii au talent. Odata ce acestea se vor incheia, publicul emisiunii se va bucura de inceperea filmarilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din Romania", au declarat reprezentantii statiei din Pache Protopopescu pentru sursa citata.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare