Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #relatie keo #keo amanta

Bomba in showbiz! Infidelul Keo recunoste tot! Ce i-a promis Andreei Balan ca sa-l ierte

Telenovela Keo-Andreea Balan are un nou episod: Keo a recunoscut relatia cu Alexa, dar se caieste!

Daca ati crezut ca doar relatia Biancai Dragusanu cu Victor Slav poate scoate la iveala in fiecare zi o declaratie surpriza, v-ati inselat. Iata ca si unul dintre cele mai solide si discrete cupluri din showbiz au facut un circ din despartirea lor. Astfel, dupa ce Andreea Balan a anuntat ca a decis sa puna capat relatiei cu Keo deoarece ea isi dorea o familie, iar el o cariera, s-a dovedit ca adevaratul motiv al separarii era cu totul altul. 

Potrivit unor surse din anturajul cuplului, Andreea a anuntat initial despartirea pentru a-l face pe Keo sa realizeze ca o iubeste si ca un copil este un lucru firesc in relatia lor care avea deja o vechime de opt ani. Totusi, blondei nu i-a iesit miscarea, avand in vedere ca imediat au aparut informatii potrivit carora refuzul lui Keo nu avea nicio legatura cu cariera sa, ci mai degraba cu Alexa, o fana focoasa cu care Andreea s-a si intersectat de-a lungul anilor. 

Iar surprizele nu s-au oprit aici. Ceea ce parea sa fie o aventura sau o idila aparuta dupa despartire s-a dovedit a fi o relatie cu vechime de opt-noua luni. Mai mult, nebunaticul Keo si-a facut de cap cu blonda chiar in casa pe care cei doi au ridicat-o impreuna. "Andreea chiar a spus, daca era sa o insele o data, cu o fata, la un concert, era altceva. Dar el a avut o relatie paralela, timp de opt-noua luni, a adus-o acasa la Andreea, a plimbat-o cu masina ei. Cand ea era plecata la concerte, el isi facea de cap cu cealalta, fara sa ii pese", a declarat un prieten al cuplului pentru Cancan.ro.

CITESTE SI: l-ai inselat? Ce sa faci ca sa te ierte

Informatiile aparute in presa mondena l-au facut pe Keo sa se ascunda de Andreea, insa nu pentru mult timp. Potrivit surselor, acesta si-a cerut, spasit, iertare si i-a promis fostei sale iubite ca se va casatori cu ea si ca vor face si un copil, daca asta isi doreste. "Din cate am inteles, dupa ce s-a aflat de relatia lui cu acea blonda, Keo a evitat sa se intalneasca fata in fata cu Andreea. Nu a mai dat pe la vila aproape trei saptamani. Acum patru zile a mers la Andreea sa vorbeasca si i-a recunoscut tot. Initial a negat, dar Andreea i-a aratat dovezi incontestabile si nu a mai putut nega. I-a zis sa o ierte ca a gresit si ca se insoara si fac copil daca vrea. Andreea l-a flituit, nu vrea sa mai auda de el. Un asemenea barbat nu merita iubirea unei femei cum este Andreea", a declarat acelasi prieten al celor doi pentru Cancan.ro. 

CITESTE SI: Bianca Dragusanu: adevarul gol-golut

Andreea a dat insa dovada de tarie si l-a refuzat pe infidel. Mai mult, aceasta este decisa sa-si vada mai departe de cariera singura, fara niciun ajutor din partea lui Keo, dar si sa-si intemeieze o familie cat mai curand.  “Va dati seama ca Andreea a fost afectata de chestia asta. A fost urat ce i-a facut Keo. Dar ea este foarte fericita acum, bine ca nu a apucat sa se marite si sa faca un copil cu el, ca mai apoi sa afle ce fel de om este. Era mai grav asa”, a mai declarat sursa citata. 

CITESTE SI: Sumele colosale primite de vedete pentru... 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare