Vedete din Romania

#viena #operatie #teo trandafir

Boala lui Teo Trandafir s-a cronicizat

Teo Trandafir va fi operata in aceasta saptamana de medicii de la Clinica AKH din Viena. Medicul roman, prieten cu Teo, spune ca boala s-a cronicizat.

Starea grava in care se afla Teo Trandafir in Austria este cauzata de infectia din pancreas , care trebuie eliminata printr-o operatie chirurgicala. Medicul roman, vechi prieten cu deputata PDL, spune ca, in acest stadiu al bolii, "durerile sunt foarte mari".

"Este foarte posibil sa fie vorba despre mai multe pseudochisturi. Riscurile sunt mari. Deseori, aceste pseudochisturi sunt difuze, afecteaza zonele invecinate si de aceea se extirpa si splina, si colecistul. Infectia este greu de stapanit, evolutia pancreatitei este imprevizibila, iar pseudochisturile pot reaparea. In plus, deseori sunt necesare reinterventii chirurgicale.

Din pancreas trebuie taiat cu grija, in asa fel incat sa se elimine infectia si necroza si sa se salveze o parte cat mai mare din organ. In acest stadiu, pot spune ca boala lui Teo s-a cronicizat", a explicat medicul care ii este prieten deputatei, citat de Ziarulring.ro.

Medicii austrieci au incercat sa o trateze pe Teo Trandafir in ultimele saptamani evitand o interventie chirurgicala, insa situatia sanatatii ei s-a agravat si Teo va ajunge in curand pe masa de operatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului