Vedete din Romania

#boala grava #andreea mantea #tratament

Boala grava de care sufera Andreea Mantea: "Pentru tot restul vietii trebuie sa iau 9 pastile"

Andreea Mantea, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, a povestit recent despre boala teribila de care sufera. Vedeta a marturisit ca afectiunea pe care o are nu se va vindeca niciodata, ba, contra, va trebuie sa se lupte cu ea toata viata si sa ia cate 9 pastile pe zi.

 

„Da, atat sunt de pofticioasa. Am o afectiune destul de uratica care nu o sa dea inapoi niciodata, din contra, se dezvolta. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vietii trebuie sa iau 9 pastile pe zi, dimineata si seara. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, dupa care m-am oprit. Chiar stateam cuminte. E o lista de alimente care imi sunt interzise total.', a spus diva la Kanal D.

Ba mai mult, aceasta si-a invatat si fiul sa ii administreze tratamentul pentru posibilitatea in care ea uita sau nu poate sa o faca.

„Umblu cu acel pen de epinefrina in geanta si, din pacate, mi-am invatat si copilul sa imi administreze acel pen, atat de grav sunt, atat de grav am ajuns pentru ca nu am fost in stare sa ma opresc.”, a mai spus ea.

Invitata in cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, Andreea a povestit ca sufera foarte mult din cauza faptului ca nu poate manca una dintre mancarurile sale favorite, slana cu ceapa.

„Da, pe acea lista, din pacate, se afla si ceapa. Nu imi provoaca vreo arsura sau vreo jena, asa cum se intampla, nu, mie imi face foarte mult rau, dar cu toate astea nu pot sa ma opresc si, din cand in cand, pe proprie raspundere…nu imi provoaca soc anafilactic, dar ma umflu, cu toate astea din cand in cand mai…pentru ca slana cu usturoi parca nu prea merge, parca merge mai bine cu ceapa.”, a mai spus ea.

Injectiile cu epinefrina (cunoscuta si ca adrenalina) sunt folosite pentru tratamentul de urgenta al reactiilor alergice severe (inclusiv in cazul anafilaxiei) la intepaturile sau muscaturile de insecte, la medicamente, la alimente ori la alte substante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare