Vedete din Romania

# boala crunta #cantareata nico #nico #suferinta #boala

Boala crunta cu care se lupta de ani buni cantareata Nico: "Am luat 5 ani pastile, non stop"

Cantareata Nico si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre o problema mare de sanatate cu care se lupta de ani buni. Artista a marturisit ca a fost diagnosticata cu o boala ereditara si a incercat numeroase tratamente pentru a ameliora simptomele acestei afectiuni. Mai exact, Nico a dezvaluit ca sufera e insuficienta venoasa. A fost nevoita sa ia pastile non stop, 5 ani de zile. Semnele acestei afectiuni s-au accentuat dupa varsta de 40 de ani.

 

 „Vreau sa spun ca au aparut cateva dupa nastere, pe la 24-25 de ani, dar nu atat de tare. Ele s-au accentuat dupa 40 de ani, eu nici nu fumez, am o activitate ok, am mancat destul de sanatos, zic eu. Este destul de inestetic, dureri nu am avut niciodata.

Stau pe tocuri foarte putin, dar asta din cauza coloanei, am o hernie lombara pe care nu vreau sa o operez. Exista un airbrush pentru picioare, eu vara imi dau pentru ca nu pot sa ies.

Am luat 5 ani de zile pastile, nonstop. Trebuie sa optezi de tanara daca stii ca ai problema asta. Mai fac reflexoterapie, masaje, dar nu foarte dure.”, a spus vedeta la Vorbeste lumea.

Vedeta se bucura nespus pentru ca fiica ei nu a mostenit aceasta afectiune.

„Nu. Ii multumesc lui Dumnezeu, pentru ca este o problema (n.r. fiica ei nu a mostenit). Nu ma deranjeaza, chiar nu ma deranjeaza pentru ca exista pantaloni, ciorapi compresivi, tot felul de metode. Eu sunt obisnuita cu asta. (…)

Daca am voie sa fac sport? Mersul pe jos este foarte bun, dar eu am o mica fisura de menisc si nu mai fac, sau le fac intr-un mod usor. Mie mi-ar placea sa fac sport ore in sir.”, a mai zis cantareata la Pro TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului