Vedete din Romania

#mihai bendeac #dieta mihai bendeac #biserica #showbiz #vunk #codin maticiuc #vedete intern #Giulia Angelescu #vedete atac biserica #atac biserica

Blasfemie? Vedete care si-au pus Biserica in cap

Relatia vedetelor cu Biserica a fost intotdeauna sensibila, si asta mai ales pentru ca celebritatile cad deseori in "pacatul" de a-i ironiza pe slujitorii cultelor. Iata cateva dintre vorbele si faptele nonconformistilor din showbiz care au scandalizat comunitatea religioasa:

Atac la sefii Bisericii

"Ce ne facem cu parintii?/ Au dat afara din biserica toti sfintii/ Nici Dumnezeu nu mai e asa de sus / Crucea lor inseamna doar semnul plus". Cu aceste versuri, care apartin trupei Vunk, o serie de artisti printre care Loredana, Gabriel Cotabita, Nicole Cherry si Sisu au reusit sa starneasca un scandal de proportii. Ei sunt acuzati ca ataca dur biserica, dar si pe Patriarhul Daniel, scrie click.ro. La piesa au mai colaborat Cornel Ilie, Mihai Georgescu, Aylin si Alina Eremia.

In videoclipul piesei "Ne facem auziti", produs de casa de discuri Media Pro, Preafericitul Daniel este infatisat in mijlocul strazii, numarand mai multe bancnote de 50 de euro sau tinand trafaletul in mana.

Potrivit site-ului "cuvantul-ortodox.ro", apropiat de conducerea Bisericii Ortodoxe, are o replica dura: "Vocea celor care «se fac auziti» se indreapta, in mod evident si primordial, impotriva Bisericii Ortodoxe, considerata desacralizata, unde «parintii» (adica preotii) au «dat afara din biserica toti sfintii», iar «crucea lor» deci in opozitie cu crucea noastra, a celor care cantam, «inseamna doar semnul plus». Plus care inseamna profit. Deci, pentru purtatorii mesajului, Biserica actuala este un loc al profitului, fara nimic sfant, cu o cruce a lor. Alta aparitie ciudata este cea a Loredanei Groza, imbracata si tunsa ca un baiat. Sa fie o referinta la homosexuali, pe care i-a sprijinit fatis in ultimii ani?"

Aceasta nu este insa reactia oficiala a Patriarhiei Romane, care nu a oferit inca o pozitie oficiala.

Citeste si:

6 vedete care si-au distrus singure cariera

Nuntile de vedeta, intre tam-tam si discretie maxima. Tu pe care le preferi?

Secretul incredibil care ii leaga pe Andreea Esca si Stefan Banica Jr.!

 

Mihai Bendeac, cuvinte dure

Sursa foto: radardemedia.ro

Actorul Mihai Bendeac l-a catalogat pe Mitropolitul Nicolae Corneanu, decedat in urma cu doua zile, drept "o creatura sinistra". Bendeac a postat pe contul sau de socializare un mesaj extrem de dur si cu care a reusit sa isi puna in cap nu doar Biserica, ci si fanii de pe Facebook.

"Mitropolitul Banatului a murit azi-noapte. Se spune ca «despre morti numai de bine». Numai ca pe mine ma cam doare-n c.. de ziceri si proverbe. Aceasta sinistra creatura din imaginea alaturata, acest gunoi uman, A INCHIS usile Bisericii in timpul revolutiei de la Timisoara, iar zeci de tineri au fost impuscati si au pierit pe treptele acesteia fiindca n-au avut unde sa se adaposteasca. As spune «Dumnezeu sa-l odihneasca»! Dar, daca Dumnezeu asta exista asa cum il descriu ei, atat acest porc, precum si majoritatea popilor, ar arde in Iad. Mi-e Greata", a scris Mihai Bendeac, care a postat si o imagine cu Nicolae Corneanu.

Codin Maticiuc viseasa la sex in altar

Si tanarul om de afaceri Codin Maticiuc a reusit sa starneasca uriase controverse in sanul credinciosilor atunci cand cartea sa, "Consumatorul de suflete", a vazut lumina tiparului. De vina sunt cateva pasaje care fac referire directa la Biserica. "Daca vorbim de preacurvit... as face-o in biserica, as da la m... chiar in sfantul altar", scrie Codin.

Preotii au comentat vorbele Craiului de Dorobanti: "Cred ca numai un om bolnav mintal poate scrie asa ceva! Sau un om care a cazut in ghearele Necuratului. Si instinctele animalice sunt mai elegante", a declarat un preot, pentru wowbiz.ro.

Mihaela Radulescu, in razboi cu preotii

Sursa foto: ro.celebrity.yahoo.com

Si Mihaela Radulescu a pornit un razboi impotriva preotilor in urma cu un an, chiar in Postul Craciunului. Roscata s-a aratat nemultumita de faptul ca slujitorii Bisericii nu o ajuta niciodata in campaniile umanitare pe care diva le initiaza, dar ca, in schimb, isi fac case pe banii comunitatii. Mihaela si-a indemnat atunci toti prietenii virtuali sa nu le mai dea preotilor bani.

"Ma doare lipsa totala de logica a acestui sistem care intoarce spatele copiilor si intinde bratele catre cei care cred orbeste in preoti, cruciulite, calcarea in picioare pentru a pipai niste oase, pozitii umilitoare de rugaciune pe sub poala popei, pe sub masa, in jurul ei, bani dati cu nemiluita pentru spovedanie sau sfintire...", a scris Mihaela pe Facebook.

Giulia Agelescu, criticata din cauza "rochiei cu icoane"

Sursa foto: ele.ro

De furia celor care se declara buni crestini nu a scapat nici Giulia Anghelescu, dupa ce a imbracat la un eveniment monden o rochie care avea imprimate mai multe icoane. Designerul Maria Simion, cea care a realizat rochia, a fost acuzata de blasfemie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului