Vedete din Romania

#Bebe Cotimanis matanii #Bebe Cotimanis #vedete intern #romanii au talent #showbiz

Bizar! De ce poarta Bebe Cotimanis mereu matanii

Vocea dura a lui Bebe Cotimanis, pe care toti am recunoaste-o dintr-o mie, te-ar face sa crezi ca actorul e un om aspru si fara frica de Dumnezeu. Culmea, juratul de la "Romanii au talent" de care se tem toti concurentii e mai bland si mai credincios decat si-ar fi imaginat oricine.


Multa lume s-a intrebat de ce poarta Cotimanis matanii la gat si nu se multumeste doar cu cele discrete, de la incheietura mainii.

Sursa foto: click.ro

De altfel, chiar in fotografia de prezentare a juriului, la gatul lui Cotimanis se vede siragul de matanii. Bebe Cotimanis le-a marturisit prietenilor ca nu era chiar usa de biserica pana cand a intalnit un calugar care i-a schimbat radical viata. El a fost cel care l-a facut sa se indrepte spre Dumnezeu si sa se casatoreasca cu femeia cu care traia de ani buni.

Sursa foto: wowbiz.ro

"Ne-am hotarat de Boboteaza. Am vrut si binecuvantarea celui de Sus", spunea Bebe Cotimanis referindu-se la momentul in care si-a cerut iubita de sotie, scrie wowbiz.ro.


Sursa foto: protv.ro

Convins fiind ca Divinitatea a avut un rol esential in viata sa, actorul a decis sa nu se mai desparta de matanii nici cand se imbraca elegant.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului