Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #despartire

Bianca: "Nu am nicio datorie la nimeni. Ma intretin singura"

Fara sa in considerare amenintarile lui Catalin Botezatu, Bianca a revenit ieri in Bucuresti, pentru a-si relua indatoririle de asistenta a lui Dan Capatos .

In prima seara insa, Bianca a fost invitata lui Capatos. Acesta care a explicat ca nu se pune problema ca blonda sa paraseasca emisiunea.

"Am plecat acasa si am reflectat asupra faptelor intamplate. Mama sufera foarte tare pentru ca ea nu intelege aceasta lume. Eu am inceput abia acum sa o inteleg si mi-am dat seama ca sunt foarte putine persoane care se bucura atunci cand intr-adevar iti merge bine. Se cerne sita, de asta mi-am dat seama", a declarat Bianca.

Prezentatorul emisiunii "Un Show Pacatos", i-a luat apararea asistentei sale si l-a atacat pe Catalin Botezatu pentru afirmatiile facute dupa despartire. 

"Cred ca Botezatu a vorbit la nervi, nu stiu ce l-a determinat sa o ameninte asa pe Bianca, credeam ca e un domn, dar demonstreaza ca e un ghiolban, avand astfel de iesiri. Nu face parte din lumea interlopa sa reactioneze asa, sa ameninte ca o omoara . Bianca s-a intos in Bucuresti si va veni la emisiune, nu cred ca si-a pus vreodata problema sa renunte pentru ca nu avea niciun motiv", a afirmat Dan Capatos, citat de ring.

Fosta iubita a designerului sustine ca nu are nici o datorie pentru altcineva in afara de Catalin. "Nu simt nevoia sa ma justific. Daca trebuie sa-mi cer iertare cuiva, o sa o fac, am avut o datorie morala si sufleteasca fata de Catalin, singura persoana careia i-am gresit este el. Pentru comportamentul pe care l-am avut si pentru ca nu am fost atat de ascultatoare si pentru ca el ma vede intr-adevar vinovata", a spus Bianca in emisiune.

"Nu am nicio datorie la nimeni. Ma intretin singura, sunt o femeie independenta. Viata merge inainte si ce nu te omoara te face mai puternica", a incheiat Bianca.

Rudele Biancai vor sa-l induplece pe Bote

Mama blondei a incercat sa-l convinga pe Catalin sa o ierte pe Bianca, dar incercarile ei nu au avut succes. Tatal Biancai nu a indraznit insa sa-l sune pe Bote, dar i-a adresat un mesaj public.

"Daca Bianca a plans, inseamna ca ea chiar il iubeste pe Catalin. El ar trebui sa creada in lacrimile ei. Eu o cunosc si stiu ca il iubeste cu adevarat. Nu este vinovata. Daca a iesit la balconul lui Cristea, a facut-o pentru ca nu se ferea de nimeni! Pe Catalin il deranjeaza mai mult ideea ca s-a intalnit cu un fotbalist. Si eu am fost fotbalist si stiu ca nu toti sunt asa cum crede el", a declarat, pentru Click!, Jimmy Dragusanu, tatal Biancai.

 

Citeste si

Bote: "Bianca nu mai exista pentru mine!". Blonda a lesinat!

Botezatu: "O calc in picioare pe Bianca daca o mai vad"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare