Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #tv

Bianca lui Bote, fara operatii estetice, in urma cu 11 ani

Bianca Dragusanu a negat intotdeauna ca a apelat la bisturiul chirurgilor esteticieni in afara implanturilor cu silicon. Prima ei aparitie pe sticla, la "Din Dragoste", in urma cu 11 ani, nu pare insa sa-i confirme spusele.

Iubita lui Catalin Botezatu a fost deconspirata chiar de colegii de la Observator.

Simona Gherghe , gazda noii rubrici "Povesti de tabloid" nu a evitat sa o ironizeze pe blonda care, la 20 de ani, nu semana deloc cu vedeta de acum a pictorialelor pentru barbati.

"Nu mi-am pus decat silicoane, atat!", spunea Bianca in urma cu ceva vreme. Imaginile arata totusi o transformare mai spectaculoasa.

Simona Gherghe a comparat-o pe Bianca de acum cu "o papusa gonflabila de la sex shop", lucru care a suparat-o pe iubita designerului. "Oare ar trebui sa fie mandri de afirmatiile pe care le-au facut? Ca scartai daca pui mana pe mine. Sunt dezamagita din tot sufletul pentru ca, totusi, sunt colegii nostri", a fost reactia ei.

"Schimbarea e foarte mare: am slabit, au trecut 11 ani, nu puteam sa arat la fel. Mi-am facut dantura, mi-am facut o singura operatie estetica - mi-am pus silicoane, operatie pe care cred ca au facut-o mai mult de jumatate din femeile din Romania. Probabil la 50 de ani voi arata mai bine ca acum pentru ca daca eu consider ca voi avea nevoie sa-mi fac operatii estetice sa arat bine, imi voi face, fara numar. Nu mi-e rusine cu ce-am fost, pentru ca iata ce sunt acum", a explicat Bianca la "Un show pacatos".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului