Vedete din Romania

#gabi badalau #bianca dragusanu #despartire

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Fiul de milionar a spus tot adevarul

Gabi Badalau a dat o veste soc. S-a despartit de Bianca Dragusanu, desi se zvonea ca in curand cei doi vor ajunge in fata altarului.

 

Badalau a confirmat despartirea la Antena Stars, insa nu a dat detalii despre motivele care au dus la aceasta despartire fulgeratoare. El a marturisit ca vrea sa ramana doar cu amintirile frumoase.

“Sunt un barbat singur, fara nicio obligatie, cu gandul doar la copiii mei si la afaceri. Atat. Am avut o relatie frumoasa. Vreau sa raman doar cu amintirile bune din aceasta relatie. Despre Bianca am o parere foarte buna si ii doresc binele si cam atat. Nu cred ca aceasta mediatizare care s-a facut este benefica cuiva. Nu am avut nicio discutie cu familia mea despre Bianca Dragusanu. Nu comentez declaratiile Biancai. Eu imi asum ce spun. Sper ca este ultima oara cand vorbesc despre acest subiect. Sper ca am fost destul de clar si intelept si imi doresc ca toata lumea sa fie bine. Am considerat de comun acord ca aceasta relatie nu duce nicaieri si Bianca merita ceva mai bun decat mine. Suntem diferiti ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a mai spus afaceristul la Antena Stars.

Mai mult, Gabi Badalau a declarat ca nu a vorbit niciodata cu Bianca despre casatorie, iar toate informatiile care au aparut in presa sunt doar inventii.

”Intr-adevar, am avut o relatie cu Bianca. Toata lumea stie, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leaga nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leaga nicio relatie. Am cazut de comun acord sa intrerupem aceasta relatie. Bianca merita ceva mult mai bun decat mine, pentru ca este o femeie frumoasa, ambitioasa si pe picioarele ei. Imi doresc sa ies elegant din aceasta relatie. Ii doresc tot binele ei si familiei ei. Referitor la nunta, nu s-a pus niciodata problema. Nu ne-am facut planuri niciodata de nunta. Au fost 100% inventii si minciuni si rautati. Niciodata! Nu exista! Eu si Bianca nu am vorbit niciodata aceste detalii”, a declarat Gabi Badalau, in direct la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare