Vedete din Romania

# scandal monstru #bianca dragusanu #claudia patrascanu #scandal

Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu, scandal monstru: „Jocuri bolnave”

Dupa ce s-a despartit de Claudia Patrascanu, Gabi Badalau a inceput o relatie cu Bianca Dragusanu, chiar daca divortul lui nu fusese inca finalizat.

 

Spre finalul anului trecut, divortul s-a oficializat, insa in toata perioada de cand nu mai formeaza un cuplu, intre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau a fost un adevarat razboi. Iar acum se pare ca si Bianca Dragusanu a devenit tinta fostei sotii a iubitului ei.

„Copiii nu au cunoscut-o niciodata. Asa s-a auzit in presa, ca au iesit impreuna ca o familie. Nu, nu a existat aceasta formula. A fost pur si simplu un complot din partea lui. Din pacate, a ajuns sa fie presat de aceasta femeie. Au complotat sa se intalneasca la un loc de joaca, unde cel mic a fost traumatizat de ea. Ea l-a alergat pe cel mic sa faca o fotografie cu ea. Cel mic nu a stat, a fugit si s-a ascuns dupa masinute. Intr-un final nu i-a iesit aceasta pasienta cu fotografia. Cel mare a fost alergat de mama acesteia si de cea mica, fortandu-l sa se joace cu cea mica. Sunt niste jocuri bolnave”, a spus Claudia Patrascanu la Antena Stars, despre Bianca Dragusanu si despre interactiunea acesteia cu cei doi copii pe care cantareata ii are cu Gabi Badalau.

Deranajata ca este implicata in acest scandal, Bianca Dragusanu a reactionat si i-a oferit o replica pe masura Claudiei Patrascanu.

„Femeia are crize de gelozie, de frustrare, in mod periodic in ceea ce ma priveste. Se contrazice de doua ori pe propozitie, iar ca exemplu a zis ca nu o intereseaza persoana mea. Daca nu o intereseaza persoana mea de ce vorbeste? Consider ca pe ea nu o baga nimeni in seama cu meseria cu care se bate in piept ca o are. Minte, abereaza si se penibilizeaza singura. A ajuns foarte departe cu circul asta penibil pe care il tot face. Am mesajele dansei pe care o sa le pun la dispozitia avocatului si presei, sa vedeti cine pe cine ameninta, sunt amenintata de aceasta femeie care din partea mea nu merita nici un scuipat, ca ii dau valoare numai cand vorbesc despre ea. Ar trebui sa-i fie rusine ca se pune in ipostaza in care genereaza subiecte de presa care contin numai scandal. Sa-si vada de cariera ei si sa nu se mai autodenigreze vorbind despre mine”, a spus Bianca Dragusanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului