Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu se cearta din nou

Certurile dintre Bianca Dragusanu si fostul sau iubit, designerul Catalin Botezatu par sa nu mai aiba sfarsit. Cel mai recent conflict intre cei doi a avut loc zilele trecute, cand roscata s-a aratat deranjata de faptul ca Botezatu a comparat-o cu unul din manechinele lui.

Weekend-ul trecut, in cadrul Fashion Summer Week, Catalin Botezatu si-a prezentat noua descoperire, o tanara in varsta de 20 de ani, pe nume Denisa.

"Seamana identic cu Bianca, doar ca are 20 de ani, nu are nicio interventie, nu are nimic, nu este siliconata", a declarat Botezatu.

Imediat dupa acest episod, fosta asistenta de la "Un show pacatos" a subliniat ca este deranjata de faptul ca numele sau este folosit ca rampa de lansare pentru ale fete:

"Daca a descoperit o fata cu potential, sa o ajute, sa o ridice, dar ar fi frumos sa nu o mai compare cu mine, legand-o de numele meu... Probabil sunt standardul lui de femeie, pe care si-l doreste de le compara pe ele cu mine".

Sursa foto: atat.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului