Vedete din Romania

#bianca dragusanu #schimbare #blonda

Bianca Dragusanu si-a schimbat parul, urmeaza naravul

Bianca Dragusanu lasa scandalurile deoparte si se pune serios pe treaba. Fosta blonda a lui Bote vrea sa renunte la imaginea pe care si-a creat-o si este hotarata sa arate lumii ca este o femeie serioasa cu un caracter puternic.

A inceput prin a-si schimba culoarea parului care sa o ajute sa scape de apelativul "blonda lui Bote", iar acum vedeta vrea sa afiseze o noua personalitate odata cu inceperea noului sezon al emisiunii "Un show pacatos". Astfel, Bianca vrea sa demonstreze tuturor ca nu doar scandalurile din presa mondena o tin in centrul atentiei opiniei publice.

"Urmeaza un nou sezon al emisiunii asa ca m-am gandit ca o schimbare a imaginii este binevenita. Imi doresc foarte mult ca lumea s-o cunoasca pe adevarata Bianca Dragusanu . Vreau sa arat lumii ca pot fi o femeie serioasa din toate punctele de vedere, o sa incerc sa evit sa vorbesc despre viata mea personala, despre care s-a facut atata tam-tam. Vreau ca lucrurile sa capete o alta nuanta , mult mai reala, despre caracterul si omul care sunt eu", a declarat Bianca pentru emisiunea "Observator" de la Antena 1.

Incantanta de noua sa nuanta de par, Bianca nu mai vrea sa revina la blond. Potrivit spuselor ei , doar sefii ar putea-o determina sa se vopseasca din nou.

"Nu vreau sa mai fiu blonda, ma simt bine asa, sper sa nu doreasca sefii mei o schimbare", a explicat  Bianca Dragusanu, nominalizata drept cea mai mediatizata vedeta din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare