Vedete din Romania

#bianca dragusanu #teo trandafir

Bianca Dragusanu: "O respect foarte mult pe doamna Teo"

Bianca Dragusanu sustine ca incidentul in care ar fi injurat-o pe Teo Trandafir la scoala de televiziune si Film nu a avut loc.

Asistenta lui Dan Capatos spune ca nu a avut niciun conflict cu Teo in timpul cursurilor de televiziune pe care le-a urmat.

"O respect foarte mult pe doamna Teo Trandafir. Este un om care a facut istorie in televiziune si nu poate fi decat admirata. Eu nu am vazut-o decat o singura data, la scoala de televiziune. Atunci mi-a pus o intrebare si eu am raspuns. Atat. Altceva nu s-a intamplat. Daca exista vreo inregistrare, va rog sa o folositi. Dar eu sunt sigura ca nu exista asa ceva. Puteti sa o intrebati si pe doamna Trandafir. Este inca un scandal in care sunt tarata fara voia mea si fara a avea vreo implicare”, a declarat Bianca Dragusanu, citata de Ziarulring.ro.

Potrivit unor surse din Scoala de Televiziune si Film infiintata de Vlad Ionescu , Teo ar fi dat-o afara pe Bianca Dragusanu de la cursul "Emisiuni de divertisment" deoarece aceasta nu era atenta.

"Esti o vaca imputita! Cum iti permiti sa ma dai afara de la un curs pe care il platesc?! Nu te uiti la tine ce maldar de grasime esti?!", i-ar fi raspuns Bianca lui Teo Trandafir.

Asistena lui Dan Capatos sustine ca, daca incidentul s-ar fi petrecut, ar fi fost mediatizat intens si ca nu exista nicio inregistrare cu scandalul.

"Nu mi-as fi permis sa fac astfel de afirmatii pentru o persoana pe care am admirat-o intotdeauna. Daca ar fi fost un conflict de genul asta s-ar fi aflat imediat, atunci. Se face un an de cand nu am mai trecut pe la scoala... . Sa va fie rusine! Nu exista dovezi pentru ca ce s-a scris nu a existat!", a spus Bianca, in emisiunea "Un show pacatos".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare