Vedete din Romania

#despartire #ciprian marica #ilinca vandici #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, motivul despartirii dintre Ilinca Vandici si Ciprian Marica

Dupa o relatie de mai bine de doi ani, Ilinca si Ciprian s-au despartit . Se pare ca principalul motiv este Bianca Dragusanu .

Dupa ce a aflat ca fotbalistul s-a intalnit pe ascuns in Turcia cu Bianca Dragusanu , Ilinca Vandici a hotarat ca este momentul ca cei doi sa se desparta.

"Ilinca a ales sa se desparta de Ciprian, dupa ce a aflat ca acesta s-a intalnit in Turcia cu Bianca Dragusanu. Degeaba s-a chinuit el sa o convinga ca nu il intereseaza asistenta lui Capatos, Ilinca nu a mai vrut sa auda de el. Nu i-a fost nici ei usor, a plans mult", se pare ca a declarat pentru barfazilei.ro un apropiat al celor doi.

"Da, ne-am despartit. E dureros, dar viata merge inainte. Motivul rupturii nici noi nu il stim exact, probabil suntem mult prea tineri si fiecare e preocupat de cariera lui. Si distanta si-a spus cuvantul. Nu conteaza cine pe cine a lasat, conteaza ca ne-am despartit. Niciodata nu ne-am certat serios. Ne-am dorit sa ne tinem viata privata departe de ochii tuturor, deoarece eu nu sunt o persoana ce incearca sa reuseasca in viata aparand la bratul unui fotbalist", a confirmat Ilinca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare