Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu sarcina #vedete intern #bianca dragusanu #showbiz

Bianca Dragusanu, marturisiri despre sarcina. Ce nume a ales pentru copil

Bianca Dragusanu nu infirma, dar nici nu confirma privind o posibila sarcina. In declaratiile pe care le face lasa insa loc de interpretari. De curand, a recunoscut ca stie deja ce nume va purta copilul sau!

Bianca Dragusanu recunoaste ca este fericita langa Victor Slav, fostul sau sot, dar asta nu inseamna ca o sa se marite a doua oara fostul prezentator de la meteo.

„Victor a iesit din lumea asta a showbizului si nu mai vrea sa revina. Suntem inca impreuna pentru ca asa a vrut Dumnezeu, insa nu pot sa stiu daca va fi pentru totdeauna. Nu m-am gandit la inca o nunta. De ce m-as mai marita? Am trait momentul ala intens, de ce sa o mai fac inca o data?. Nu ar mai fi aceleasi emotii”, a declarat Bianca Dragusanu la o emisiune tv.

Bianca Dtagusanu a mai recunoscut ca, daca ar fi insarcinata, nu ar spune. Ceea ce declara fara retineri este ca isi va boteza copilul cu numele Valentina, inspirata de Valantina Pelinel, pe care o apreciaza, sau Vladimir.

„Valentina e o gravida frumoasa, emana fericire prin toti porii. Daca as fi insarcinata, nu as spune. S-a speculat mult pe acest subiect. Nu e cazul sa vorbesc, nu o sa ma apuc sa fac teste ca altele in direct. imi doresc mult un copil. Numele de Valentina imi place mult, dar si numele Vladimir. Amandoi ne dorim o fetita. imi place ca e cu v de la Victor, are o rezonanta aparte. si Maria imi place, Gabriela. Nu as vrea ca Victor sa asiste la nastere. tine de intimitatea femeii, de ce sa vada asa ceva. Daca isi doreste, sa se uite pe youtube. Dar oricum nu isi doreste”, a mai spus Bianca Dragusanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului