Vedete din Romania

#sinucidere #infirma #accident #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, la un pas de sinucidere

Bianca Dragusanu, fosta iubita a lui Catalin Botezatu, a dezvaluit ca in urma cu sapte ani, era la un pas de a ajunge infirma, in urma unui accident, scrie ziarulring.ro. Bianca a stat internata trei luni in spital si a trebuit sa se deplaseze alte sase luni  intr-un carucior cu rotile.

Asistenta lui Dan Capatos a marturisit ca la un moment dat a luat in calcul si ideea unei sinucideri :  “La un moment dat, medicii mi-au spus ca singura mea sansa este sa-mi taie piciorul. Atunci m-am gandit la sinucidere si le-am spus ca mai bine ma arunc pe geam decat sa raman infirma. Ma puneau deja sa-mi aleg o proteza din strainatate. Pana la urma am scapat ca printr-o minune doar cu o operatie. De atunci am ramas sensibila in fata unor probleme de acest gen si de cate ori ma privesc in oglinda ii multumesc lui Dumnezeu ca acum am o cariera".

Bianca spune ca acest moment dificil din viata ei a determinat-o sa participe la o campanie umanitara dedicata copiilor cu afectiuni neuromotorii de la Centrul “Aurora” din Bucuresti.

“Nu i-am cunoscut inca pe acesti copii, insa maine voi merge intr-un centru comercial si le voi cumpara tot ce stiu eu ca asteapta un copil in pragul sarbatorilor de iarna. Tot atunci voi sti exact si ce le lipseste si voi strange bani pentru a-i ajuta. Am scos deja la licitatie 10 dintre rochiile mele", a declarat Bianca Dragusanu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare