Vedete din Romania

#divort #victor slav #bianca dragusanu #vedete intern #declaratii bianca dragusanu

Bianca Dragusanu face din nou declaratii socante! A divortat ca sa ii demonstreze lui Victor ca il iubeste

Cand toata lumea credea ca apele s-au linistit in viata cuplului Bianca-Victor Slav si ca in curand vom asista la o impacare, cei doi au mers de mana la notar, miercuri, si au divortat. Bianca a marturisit ca a facut acest gest la cererea sotului sau si ca o dovada extrema de iubire.

"Il tratez pe Victor ca un print"

Asa cum se poarta mai nou printre vedete, Bianca si Victor au iesit de la notar de mana si foarte increzatori. Potrivit noilor declaratii facute de Bianca, aceasta a acceptat sa depuna actele de divort pentru a-i demonstra lui Victor inca o data cat de mult il iubeste.

"Am facut tot posibilul sa-i demonstrez lui Victor ca il iubesc si ca il vreau inapoi. E greu de convins si ii dau dreptate. Am facut zilele acestea lucruri pe care nu le-am facut niciodata in viata mea. Cu toate astea, m-a luat de mana si m-a dus la notar. Am 30 de zile la dispozitie sa-l fac sa se razgandeasca. E de neinduplecat. il tratez pe Victor ca pe un adevarat prinţ. Nu-i ies din cuvant. Acum pot sa spun ca ne iubim mai mult ca la inceput. Probabil ca trebuia sa fiu la un pas sa-l pierd pentru a-mi da seama ca il iubesc", i-a marturisit Bianca unei prietene, citata de libertatea.ro.

Citeste si: Este oficial: Bianca si Victor Slav au divortat!

Bianca da de pamant cu alte dive "pacatoase" din showbiz

Bianca a marturisit din nou aventura pe care a avut-o cu Cristea la Paris, insa sustine ca este o femeie cinstita, nu ca alte dive ale showbizului romanesc, incapabile sa isi asume responsabilitatea pentru faptele lor.

"Sunt o femeie sensibila, dar cinstita. Eu sunt singura persoana din showbiz care si-a asumat o greseala. Jojo, Mihaela Radulescu, Oana Mares au fost prinse de paparazzi cu amanti, iar ele nu au recunoscut niciodata ca ar fi avut vreo aventura. Puteam si eu sa mint, insa am avut curajul sa recunosc. Si acum platesc pentru asta. Insa Victor e barbatul vietii mele, nu voi renunta la el si, oricat de greu imi va fi sa-l recuceresc, eu nu o sa-l mai pierd, desi nici acum nu sunt sigura ca impacarea e definitiva, deoarece, odata pierduta increderea, Victor e greu de convins”, a declarat Bianca.

Cuplul Bianca-Slav, urmarit de ghinionul cifrei 5

Bianca si Victor par urmariti de cifra 5. Toate intamplarile marcante din viata lor s-au petrecut in jurul acestei cifre. Cinci luni de relatie, cinci saptamani de la escapada Biancai la Paris, 5 februarie ziua divortului.

In plus, chiarsi Victor Slav este nascut pedata de 5? Sa fie oare o legatura intre aceste evenimente si cifra 5 sau este pur si simplu o coincidenta?

Citeste si:

Monica Gabor, mesaj tulburator pentru mama sa

Philip Seymour a stiut ca va muri! Vedete care si-au presimtit moartea



Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare