Vedete din Romania

#un show pacatos #dan capatos #emisiune #audienta #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu: "Cred ca audienta emisiunii 'Un show pacatos' a crescut datorita mie"

Bianca Dragusanu a vorbit in cadrul Observatorului de la Antena 1 despre rolul pe care il are in emisiunea „ Un show pacatos ” si despre audienta pe care i-a adus-o de pe pozitia de asistena, lui Dan Capatos .

"Cred ca audienta emisiunii 'Un show pacatos' a crescut si datorita mie, mai ales ca in unele editii eu am fost subiectul principal. L-am ajutat pe Capatos mai mult decat credeam eu si mai mult decat credea el", a explicat Bianca Dragusanu, citata de Click!.

Aflat si el la „Observator”, Mihai Morar a precizat ca, din punctul lui de vedere, o asistenta de la un post TV nu are doar un rol decorativ si pentru a-si sustine argumentul, Morar a dat exemplu pe asistenta lui, Marina.

"Din punctul asta de vedere, Adelina este mai decisa sa faca televiziune decat Marina", a precizat Mihai Morar.

In ceea ce priveste relatia de iubire dintre Bianca si Adrian Cristea, lucrurile par din ce in ce mai clare, desi atat ea cat si el refuza sa confirme ceva.

Luni dupa-amiaza cei doi indragostiti au fost surprinsi de paparazzi Cancan plimbandu-se agale prin parc. Ca un iubit galant ce este, Cristea o tinea de mijloc pe Bianca si la un moment dat a lasat sa-i scape mana pe posteriorul bombat al acesteia.

Insa, imediat ce a observat camerele paparazzilor, dinamovistul si-a retras mana rusinat precum un scolar si si-a bagat-o in buzunar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului