Vedete din Romania

#job #bianca dragusanu #5000 euro

Bianca Dragusanu a refuzat sa munceasca desi a primit 5000 de euro

Desi a fost cea mai bine platita participanta a show-ului "Serviti, va rog!", Bianca Dragusanu a refuzat sa indeplineasca sarcinile date de Nea Marin.

Colegii sai, Octavian Strunila, Augustin Viziru si Vica lui Piturca au spalat animalele, le-au hranit si le-au pregatit pentru spectacol, in timp ce Bianca si-a petrecut tot timpul vorbind la telefon cu Cristea si injurand.

Cand toti concurentii respectau sarcinile date de Nea Marin, Bianca raspundea sec: "Nu vreau sa fac. Da, da, vezi sa nu fac eu ce zici tu!".

Un membru al echipei de filmare a declarat ca "Intr-o zi, a pus-o Nea Marin sa curete scaunele din sala de spectacol si, cand i-a reprosat ca nu a indeplinit sarcina, s-a enervat si a aruncat cu nisip pe ele. Intr-un final, cand si-a dat seama ca nu facuse mai nimic, a acceptat sa urce pe candelabru, sa-l stearga de praf, dar Nea Marin ii intinsese o capcana. I-a luat scara si a lasat-o acolo sus aproape o ora, timp in care Bianca a urlat si a injurat incontinuu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare