Vedete din Romania

#alex bodi #divort #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu a divortat. S-a lasat cu scandal la notariat

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au cununat civil in august 2019. Casnicia celor doi a fost presarata cu multe despartiri, impacari si scandaluri care s-au lasat cu interventia politiei.

Cei doi au ajuns la capatul puterilor si au decis ca cel mai biune este sa-si continue vietile pe drumuri separate. Bianca Dragusanu si Alex Biodi au semnat actele de divort in fata notarului, dupa o intalnire care a durat o ora si jumatate, scrie Spynews. Unul dintre cele mai controversate mariaje din showbiz-ul autohton s-a incheiat!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, scandal la notariat

Dar nu a fost liniste si pace. Au iesit scantei si in fata notarului. Omul de afaceri s-a ales cu telefonul aruncat pe geam, dar nici el nu a ramas dator.
"Mi-a luat telefonul," a fost prima reactie a Biancai la iesirea din cabinet.

Intrebata daca este de parere ca s-a grabit sa se casatoreasca cu Alex Bodi, vedeta a spus clar: "Da, m-am grabit."

Fostul sot al vedetei a marturisit ca intalnirea la notar a durat aproximativ o ora si jumate pentru ca au avut de vorbit "mai multe chestii."

La ultimul scandal a intervenit politia

Ultimul scandal intre cei doi a avut loc chiar in acest weekend. Blonda se afla in parc alaturi de mama sa si Alex Bodi, cand a izbucnit o certa de proportii intre ginere si soacra. Femeia s-ar fi simtit agresata, amenintata, iar din acest motiv a apelat la ajutorul autoritatilor. Lucrurile au degenerat dupa o discutie mai aprinsa intre cei doi soti, iar Alex Bodi s-ar fi enervat pentru ca soacra sa i-a reprosat ca este agresiv cu Bianca.

"In momentul in care noi doi ne confruntam e ceva super exploziv. Certurile astea nu duc undeva ok pentru ca si ea e epuizata. Sunt multi factori: drumurile, calatoriile mele, faptul ca sunt distant, intervin gelozii de pe partea amandurora. Eu incerc sa o inteleg pe ea ca femeie si o intreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca barbat, la fel ma intelege, dar ea ma acuza de multe ori de niste lucruri, lucruri pe care eu in trecut le-am facut, dar nu inseamna ca le fac tot timpul," a spus Alex Bodi la Teo Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului