Vedete din Romania

#bianca brad #madalina manole #sinucidere

Bianca Brad: "Depresia e o boala foarte parsiva. Voiam sa ma sinucid intr-un mod foarte rapid"

Impresionata de sinuciderea Madalinei Manole, a decis sa vorbeasca deschis despre propria experienta traumatizanta care a impins-o in pragul acestui gest extrem.

Bianca Brad a suferit o depresie profunda dupa ce a pierdut o sarcina in noua luni, si s-a hotarat chiar sa-si ia viata. Nu a fost consolata nici macar de baietelul ei, Luca.

"Imi facusem si eu un plan, imi pusesem acea masca sociala, care ma ajuta sa ascund disperarea prin care treceam, am si acum lucrurile pe care le pusesem in ordine pentru ca fiul meu, Luca, sa le gaseasca dupa ce eu nu voi mai fi fost. Eu am fost deturnata de la aceasta hotarare pe care o luasem, pentru ca am inceput sa citesc despre depresie, sa-mi dau seama ce mi se intampla. Gandul la Luca m-a tinut in viata", a marturisit Bianca Brad in emisiunea "Rai da' buni".

Bianca a studiat pe internet modalitati rapide de sinucidere, dar, dupa ce a planificat totul, a aflat despre experientele altor oameni care sufera de depresie si a reusit sa-si recastige viata.

"Depresia e o boala foarte parsiva, ai momente in care totul este ok, dupa care ceva se intampla si cazi din nou. Dupa ce-mi planificasem sa las totul OK, ordine in urma mea, am accceptat sa vorbesc despre asta si am primit mii si mii de mesaje de la oameni care au trecut prin asa ceva si, dintr-o data, viata mea a capatat un sens, ca printr-o minune.

Acum imi da putere ceea ce fac prin organizatia "Ema", a devenit viata mea, astfel incat viata mea profesionala a cazut pe planul al doilea. Am inteles ca totul are un rost, ca exista Dumnezeu, ca El este acolo, dar trebuie sa-L lasi sa te ajute", a mai spus Bianca Brad.

 

Citeste si

Ce a scris Madalina Manole in mesajul de adio

Madalina a incercat sa se sinucida si cu diluant. Citeste mesajul de adio integral

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare