Vedete din Romania

#bianca dragusanu #adrian cristea #relatie

Bianca a renuntat la vacanta cu Cristea chiar la aeroport

Bianca Dragusanu a renuntat la o vacanta alaturi de Adrian Cristea in statiunea exclusivista Marbella de teama consecintelor din partea sefului ei, Dan Capatos, dar si de frica lui Bote.

Blonda urma sa plece alaturi de Adrian Cristea in statiunea spaniola pentru cateva zile, insa planurile i-au fost date peste cap chiar la aeroport .

Paparazzi Cancan au surprins-o pe Bianca la aeroportul Baneasa , unde Cristea o astepta alaturi de colegii lui de la Dinamo, Andrei Margaritescu si Dragos Grigore. Blonda a sosit la aeroport in jurul orei 20.30, dupa ce luase restaurant alaturi de Cristea cu doar cateva ore inainte.

Bianca a reusit sa intre in aeroport pe intrarea rezervata VIP-urilor, insa abia dupa ce a fost deconspirata. Chiar daca a ajuns la timp, ea a ales sa nu plece alaturi de Cristea si s-a intors.

Motivul ar fi, potrivit Cancan, ca s-a invoit de la emisiunea "Un show pacatos" cu scuza ca trebuie sa isi viziteze parintii, la Hunedoara. Pentru a nu-si pune slujba si relatia cu Catalin Botezatu in pericol, blonda a ales sa-si amane plecarea.


Citeste si

Bianca: "Mai vorbesc cu Cristea, dar mult mai rar"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului