Vedete din Romania

#madonna #andra #mihai bendeac #declaratii

Bendeac crede ca Andra si Loredana ii pot da lectii Madonnei

Concertul Madonnei de la Bucuresti nu a fost o bucurie pentru toata lumea. Unul dintre nemultumiti este si comedianul Mihai Bendeac , care, dupa concertul de aseara a catalogat-o pe Madonna ca fiind "o cantareata mediocra". El crede ca Andra si Loredana o pot “bate” pe diva “ regina pop ” oricand.

Dupa evenimentul de aseara, Bendeac si-a spus impresiile proprii pe blog. "Madonna mi-a lasat impresia unei dansatoare excelente, dar nu mai buna decat Andreea Balan, si a unei cantarete mediocre. Andra a noastra ii poate da lectii de canto la orice ora din zi si din noapte", scrie comedianul, care spune ca a doua oara nu ar mai merge la un astfel de concert.

Proaspatul antenist crede ca “Madonna a Romaniei”, Loredana, este cu mult deasupra vedetei americane la capitolul voce. "Ma gandeam in timpul concertului ca Loredana Groza , daca s-ar fi nascut in America si ar fi avut parte de o asemenea monstruasa industrie de management, ar fi fost mult, mult, mult mai buna!", puncteaza Bendeac.

Luminita Anghel , dezamagita

Ieri, Luminita Anghel spunea ca Madonna este doar un produs comercial, care nu a fost si nu va fi niciodata o voce adevarata in muzica. Solista care a avut una dintre cele mai bune clasari ale Romaniei la Eurovision a asistat la concertul divei pop din Paris si s-a declarat dezamagita. ''Nu mi-a placut. Asteptarile mele au fost mult mai mari. Ma asteptam la mai multe efecte speciale, mai multe costume. A falsat foarte mult. Toate melodiile le-a cantat sub ton. O singura piesa mi-a placut, Evita, pe care a cantat-o corect'', a povestit interpreta pentru Realitatea.net.

Luminita Anghel crede insa ca Madonna are insa alte calitati care au ajutat-o sa se mentina in topurile muzicale si ale popularitatii peste un sfert de secol. ''A muncit foarte mult. Este foarte ambitioasa si tenace. A stiut ca nu este si nu va fi o voce adevarata in muzica si a compensat prin melodii comerciale, spectacol, coregrafie, sport'', a adaugat cantareata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare