Vedete din Romania

#bendeac

Bendeac a semnat cu PRO TV? Suma incredibila pe care trebuie sa o plateasca pentru a pleca de la Antena 1

Dupa ce anul trecut a parasit scaunul de jurat de la „iUmor” si multa lume a spus ca a plecat definitiv de la Antena 1, iata ca acum Mihai Bendeac ii baga si mai mult in ceata pe fanii sai.

Intr-o postare pe care a facut-o pe Instagram, actorul a pus sigla PRO TV, fara a oferi insa mai multe detalii. Iar melodia care se aude pe fundal lasa loc de multe interpretari: „Who can say where the road goes / Where the day flows / Only time / And who can say if your love grows / As your heart chose / Only time”.

 

 

Fanii de pe Instagram ai lui Mihai Bendeac au reactionat imediat si au speculat ca acesta va aparea in „Las Fierbinti”, insa nimeni nu a oferit mai multe detalii. Nici actorul, nici cei de la PRO TV.

Insa jurnalistii de la MediaFlux au aflat detalii incredibile din contractul pe care Mihai Bendeac il are cu Antena 1. Potrivit sursei citate, daca paraseste trustul Intact, comediantul are de platit nu mai putin de 300.000 de euro!

„In cazul in care Autorul denunta unilateral Contractul, aceasta va plati Beneficiarului despagubiri in cuantum de 300.000 (trei sute mii) Euro, in termen de 51 de zile de la data notificarii, sub sanctiunea unor penalitati zilnice de intarziere in cuantum de o,1% din sumele nerestituite, totalul acestora putand depasi nivelul sumei asupra careia penalitatile sunt aplicate”, ar fi o clauza din contractul lui Mihai Bendeac cu Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului