Vedete din Romania

#bebelusi #angelina jolie #kim kardashian #vedete copii #bebelus regal #bebelusi celebri

Bebelusii vedetelor, celebri inainte de a se naste

Viata vedetelor este fascinanta prin prisma bogatiei si faimei de care se bucura si la care viseaza majoritatea oamenilor. Orice eveniment important din viata acestora este pandit si vanat cu mare atentie de catre paparazzii dornici sa apara in presa cu cat mai multe secrete si exclusivitati din viata vedetelor. Chiar daca majoritatea nu isi doresc sa amestece viata lor privata cu statutul de artist, celebritatile nu au prea mare succes in a sta departe de presa. Copiii lor intra si ei in vizorul mass-media, unii chiar inainte de a se naste.

Bebelusul regal, sursa de povesti inepuizabile pentru presa

Cel mai elocvent si recent exemplu in acest sens este bebelusul regal al cuplului Kate Middleton si printul William, care s-a nascut ieri, 22 iulie.

Ducesa de Cambridge a fost urmarita pas cu pas pe parcursul intregii sale sarcini, iar momentul nasterii a fost asteptat cu foarte mare entuziasm de intregul Regat britanic. Odata ce a fost anuntata venirea acestuia pe lume, sute de fotografi si jurnalisti din intreaga lume s-au postat in fata spitalului pentru a prinde o imagine inedita sau chiar o fotografie in exclusivitate cu viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii.

Imediat ce a fost anuntat faptul ca Ducesa de Cambridge a intrat in travaliu, proaspetele mamici au amanat chiar botezul copiilor lor, pentru a afla mai intai care va fi numele bebelusului regal pentru a-l pune si ele micutilor lor.

De asemenea, sute de cani, tricouri sau alte suvenire au fost personalizate cu portrete-robot ale bebelusului regal sau cu diverse insemnuri regale.

Presa din lumea intreaga asteapta cu mare nerabdare sa afle cat mai multe detalii despre bebelusul regal, fapt ce face ca acesta sa intre in atentia lumii intregi abia la o zi dupa nastere.

Angelina Jolie si Brad Pitt, 15 milioane de dolari pentru o fotografie cu gemenii lor

Angelina Jolie si Brad Pitt, un alt cuplu celebru care prezinta un mare interes pentru presa, au incercat sa-i tina cat mai departe de expunerea media pe cei sase copii pe care ii au impreuna.

Nasterea gemenilor lor a creat o adevarata isterie, marile publicatii si televiziuni batandu-se in oferte pentru obtinerea unei fotografii cu micutii. Pana la urma, celebrul cuplu a cedat si a vandut prima fotografie cu acestia pentru 15 milioane de dolari.

Kim Kardashian a angajat fosti militari pentru a-si pazi fiica

Pentru a se apara de paparazzi, care incearca cu orice pret sa surprinda o fotografie cu micuta North, Kim Kardashian a angajat ca garda de corp cativa fosti militari. Ea incearca cu orice pret sa nu apara in presa nicio fotografie cu fiica sa, deoarece se afla in negocieri cu mai multe publicatii pentru a vinde contra unei sume enorme prima fotografie cu fiica sa.

Sursa foto: barfitoarea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare