Vedete din Romania

#dan bittman #victor slav #adrian mutu #stefan banica junior #vedete intern #vedete infidele #vedete familiste

Barbati model din showbizul romanesc, acuzati ca insala

Exista o categorie speciala de barbati in showbiz - a celor care pozeaza in familisti ori soti model, dar care, in spatele acestei reputatii admirabile, ascund infidelitati. Desi au incercat sa nu intre in tagma barbatilor celebri de profesie amanti si sa fie discreti cu micile lor escapade amoroase nu au reusit! Iata patru barbati din Romania considerati model in viata de familie, dar acuzati de infidelitati!

Victor Slav

ictor Slav parea sa iasa basma curata din circul mediatic provocat de Bianca Dragusanu in ultima perioada, cu privire la escapada romantica la Paris, cu Cristea, si sfarsitul casniciei lor, insa lucrurile au luat o intorsatura la care acesta nu s-ar fi asteptat.

Slav a trecut de la statutul de victima la inculpat, fiind acuzat in presa de ieri de faptul ca ar fi inselat-o pe roscata, in timpul casniciei, chiar cu fosta sa iubita, Anda Adam, dovada stand o serie de mesaje compromitatoare "scurse" in presa tabloida. Pe de alta parte, Victor Slav a negat existenta acestor mesaje. "Nu sunt mesajele mele si nici ale Andei Adam", a spus Victor Slav.

Chiar si Catalin Botezatu, fostul iubit al Biancai, a declarat ca Slav i-ar fi fost infidel roscatei: "Bianca mi-a zis ultima oara, cand am vorbit: "Tu stii de cate ori l-am prins ca m-a inselat pe Victor?", a declarat designerul, citat de libertatea.ro.

Citeste si: Prima fotografie cu fetita sultanei Hurrem din Suleyman

Stefan Banica Junior

In ciuda istoriei sale amoroase controversate, Stefan Banica Jr. a pozat intotdeauna intr-un romantic si familist convins, dedicat unei singure femei. Cu toate acestea, artistul a fost acuzat in nenumarate randuri de infidelitati, una dintre cele mai titrate aventuri fiind cea cu Adriana Nicolae, in timpul casniciei cu Andreea Marin.

Citeste si: Starea de sanatate a lui Michael Schumacher s-a complicat!

Dan Bittman

Dan Bittman si-a castigat, de-a lungul timpului, reputatia de "amant de profesie", in ciuda faptului ca nu a fost prins niciodata pe picior gresit. Are o relatie de peste 20 de ani cu Liliana Stefan, care i-a daruit si trei copii, dar ramane un burlac convins, chiar daca anul trecut, cantaretul si-a manifestat intentia - nepusa inca in practica - de a face marele pas. Presa tabloida a speculat ca solistul trupei Holograf ar fi avut aventuri amoroase cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania: Tania Budi, Mihaela Radulescu si Sorana (ex ASIA).



Adrian Mutu

Din momentul in care si-a legat destinul cu cel al frumoasei Consuelo, Adrian Mutu parea sa se fi transformat din barbatul rebel si aventuros intr-un sot fidel, familist, de casa. Cu toate acestea, au existat speculatii in presa conform carora fotbalistul ar fi calcat stramb chiar si in casnicia actuala, printre protagonistele cu care si-ar fi inselat sotia numarandu-se chiar si Bianca Dragusanu.




Sursa foto: Cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului