Vedete din Romania

#ilie nastase #barbati celebri #vedete intern #vedete sotii #barbati dominati

Barbati puternici si celebri, sub papucul nevestelor

Sunt sexy, celebri, bogati si au avut de-a lungul timpului cele mai frumoase femei. Anii au trecut insa, iar acum cei mai iversunati burlaci au facut marele pas spre altar. Si asta nu e totul. Ei au ajuns sa faca orice pentru femeile din viata lor, devenind cei mai ascultatori soti. Iata cativa barbati celebri care suntca niste mielusei in prezenta nevestelor:

1. Ilie Nastase

Ilie Nastase a devenit cunoscut in lumea mondena nu doar prin talentul sau de sportiv innascut, ci si prin relatiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului. Acum insa, se pare ca fostul tenismen si-a gasit nasul, la cea de-a patra casatorie, cu Brigitte Sfat.

Cei doi s-au casatorit de curand, iar de cateva zile s-au intors si din luna de miere. Potrivit insa unor imagini surprinze de paparazzi ziarului "Click", Birgitte Sfat nu a devenit doar sotia lui "Nasty", ci si noua sefa a familiei Nastase.

Aflati la cumparaturi la un magazin de bricolaj din Capitala, cei doi au oferit un moment savuros, in care proaspata doamna Nastase a aratat cine este cu adevarat cocosul in casa. Aceasta s-a revoltat deoarece masina cu care mersesera la cumparaturi avea o problema, asa ca Brigitte a inceput sa il certe pe Ilie Nastase chiar in mijlocul strazii, la intrarea in magazin.

La final, Ilie s-a facut nevazut, indreptandu-se spre un alt magazin, tocmai pentru a scapa de tirul de reprosuri pe care sotia i le facea in plina strada.

2. Adrian Mutu

Fotbalistul Adrian Mutu se descurca in ultima perioada destul de greu cu partea financiara. Cu toate acestea, "Briliantul" refuza numeroase oferte. De ce? Explicatia este una foarte simpla. Sotia sa, Consuelo, nu vrea sa auda de asa ceva. Asadar, Mutu se conformeaza de fiecare data la cererile sotiei. Din aceasta cauza, el a pierdut un contract cu turcii de la Bursa, dar si unei oferte tentante venite din partea unei echipe din zona Golfului.

3. Cristi Brancu

Realizatorul TV Cristi Brancu pare un barbat destul de dur la prima vedere. In prezenta sotiei sale Oana, prezentatorul TV devine foarte maleabil si ar face orice ca aceasta sa fie multumita: o complimenteaza de fiecare data cand are ocazia si ar merge chiar pe Luna daca aceasta i-ar cere acest lucru.

Sursa foto: ziuanews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare