Vedete din Romania

#germania #operatie #adriana bahmuteanu

Bahmu se opereaza in Germania de fibrom uterin

Adriana Bahmuteanu se opereaza astazi in Germania. In timpul interventiei chirurgicale, medicii vor extirpa fibromul uterin care i-a cauzat nasterea prematura si a dus la moartea lui Darius Eduard .

Sotia lui Silviu Prigoana a calatorit in Germania alaturi de sot, mama si micul Maximus Mihai in urma cu cateva zile, pentru a se pregati moral de operatia pe care o va suporta la o clinica particulara .

"Nu imi este teama de operatie, mai ales ca familia mea e alaturi de mine. Am inteles ca e o interventie nici grea, dar nici usoara si abia astept sa ma fac bine. Medicii m-au incurajat si mi-au spus ca voi mai putea avea copii, asa ca dupa ce voi fi bine, sper sa raman din nou gravida", a declarat Adriana pentru Libertatea.

Adriana a aflat de fibromul uterin in timpul sarcinii. Desi medicii au crezut initial ca starea ei nu-i va afecta sarcina, Bahmu a nascut prematur prin cezariana la 7 luni, dupa o hemoragie care ameninta atat viata ei cat si a fatului.

Darius Eduard a supravietuit la incubator timp de cateva saptamani, timp in care a fost si botezat, dar in cele din urma, inima micutului a incetat sa mai bata. 

Bahmu va ramane mai multe zile in Germania dupa operatie, pentru a se reface cat mai rapid. Ea va reveni apoi pe micile ecrane, la jumatatea lunii septembrie, intr-un nou sezon al emisiunii "La sueta cu Bahmu".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului