Vedete din Romania

#cearta #anamaria prodan #adriana bahmuteanu

Bahmu, renegata de Anamaria Prodan

Adriana Bahmuteanu si Anamaria Prodan nu se mai suporta. Desi cei doi Prigoana au fost cea care l-au nasit pe Reghe jr, in ultimele luni relatia dintre ei si familia Reghecampf s-a racit intr-atat incat au ajuns sa nu-si mai vorbeasca.

Sotii Prigoana nu au fost chemati duminica, la taierea motului finului lor, care a implinit un an de viata in luna august. Atunci cand invitatii si jurnalistii au intrebat de ce la petrecere nu se afla si nasii copilului, Anamaria Prodan a raspuns ca Adriana nu mai exista pentru ea.

In urma cu un an, cele doua vedete se intelegeau foarte bine. Bahmu si “sexy impresara” mergeau impreuna la toate evenimentele mondene, se vizitau, vorbeau mult. Insa, potrivit Click!, dupa Revelionul pe care l-au petrecut impreuna, relatiile s-au stricat intr-atat incat Anamaria Prodan avea sa afle din presa atat despre cununia Adrianei cu Prigoana, dar si despre moartea fiului lor cel mic, Darius.

Imediat dupa ce a aflat aceasta veste cutremuratoare, sotia lui Reghecampf a venit de urgenta din Germania, pentru a fi alaturi de cei doi parinti indurerati. Insa, se pare ca aceasta vizita nu a fost bine primita iar Anamaria a fost banuita ca a dat presei detalii despre inmormantarea micutului.


De aceea, dupa o serie de certuri, cele doua vedete nu si-au mai vorbit iar familia Prigoana a iesit din lista apropiatilor familiei Reghecampf. Iar motul micutului Reghe jr. a fost taiat de catre Laura Cordun, sora fotbalistului Adi Mutu . La petrecere, sarbatoritul a ales de pe tava mingea de fotbal, pixul si verigheta .

Dintre cadourile primite s-au remarcat o masinuta Ferrari de culoare rosie, adusa de Iulia si Mihai Albu precum si o minge de fotbal, prima minge de fotbal cu care Adrian Mutu a jucat pentru Fiorentina.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare