Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #sarcina #copil #sanatate

Bahmu: "Imi doresc sa fiu sanatoasa, sa duc sarcina pana la capat"

Adriana Bahmuteanu isi pune mari sperante in noua sansa de a avea un copil. Dorind sa treaca peste drama suferita anul trecut, cand si-a pierdut baietelul, vedeta TV face tot posibilul sa duca noua sarcina la bun sfarsit.

Astfel, fosta prezentatoare a emisiunii "La sueta cu Bahmu " incearca sa gandeasca pozitiv si sa aiba mai multa grija de ea. A renuntat la show-ul TV si se menajeaza cum poate. Ii e frica sa nu mai pateasca ca data trecuta cand baietul ei, nascut prematur, a incetat din viata, mai ales ca acum un doctor i-a spus ca a dat dovada de mult curaj atunci cand a decis sa pastreze sarcina asta.

"Ma simt bine, dar mi-e foarte somn. Eu voiam sa-i cer acceptul mai intai unui medic din Germania, dar am ramas insarcinata intre timp. Un doctor din tara mi-a zis ca sunt foarte curajoasa sau ca n-am toate tiglele pe casa. Viata merge inainte, trebuie sa fim optimisti. Imi doresc sa fiu sanatoasa, sa duc sarcina pana la capat", a martursit Adriana in emisiunea "Happy Hour", moderata de Maruta.

In ceea ce-l priveste pe Prigoana, Adriana spune ca sotul ei este mai atent ca niciodata in aceasta perioada. "Prigoana e foarte atent cu mine, ma protejeaza", au fost spusele vedetei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului