Vedete din Romania

#serban ionescu #testament serban ionescu #avocat serban ionescu

Avocatul lui Serban Ionescu declara: "Exista un testament"

Catalin Dancu, avocatul lui Serban Ionescu, a dezvaluit ca exista un testament al actorului, realizat cu cateva luni in urma. Actul notarial cuprinde cateva dipozitii privind drepturile de autor ale lui Serban Ionescu, averea acestuia si bunurile comune din casnicia cu Magda Catone.

Dupa funeralii, familia actorului va merge la notar pentru a afla care sunt dorintele acestuia referitor la modul in care va fi impartita averea sa.

"Spre disperarea unora, Serban a fost foarte constient, foarte linistit si foarte categoric, a mentionat exact ceea ce vrea sa se intample dupa ce el nu va mai fi. In ceea ce priveste baiatul, nu vor fi surprize, dar in ceea ce o priveste pe Magda Catone, vor fi surprize", a declarat Catalin Dancu intr-un interviu televizat.

Desi grav bolnav, Serban Ionescu si-a manifestat dorinta in ultimul an de a divorta de Magda Catone, femeia care i-a fost alaturi in ultimii 30 de ani din viata.

Magda Catone a refuzat divortul si acesta nu a mai fost finalizat, insa Serban Ionescu a reusit sa-si faca un testament inainte sa moara.

"Nu am gasit in sotia mea un partener dornic sa-mi insufle sanatate si sa ma ajute. Aud zilnic reprosuri pentru nimicuri de-o viata", declara Serban Ionescu in decizia de divort.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului