Vedete din Romania

#andrei tardea #aurelian temisan #andreea mantea

Aurelian Temisan, inselat de fostul iubit al Andreei Mantea

Aurelian Temisan vrea sa il dea in judecata pe fostul iubit al Andreei Mantea, Andrei Tardea . Firma detinuta de acesta, care a produs "Tombola castigatorilor" de la TVR2, nu i-a platit nici pana acum salariul cantaretului.

Temisan va da in judecata casa de productie SC Oxigen Company SRL, condusa de Andrei Tardea si administrata de fratele acestuia, Bogdan Tardea, pentru a-si recupera banii. Nici Andreea Mantea nu ar fi fost platita pentru munca ei in emisiune.

"Anul trecut, in luna iunie, am semnat un contract cu SC Oxigen Company SRL, director general Andrei Tardea, pentru o emisiune ce avea sa intre pe post incepand cu luna iulie 2009, pe o perioada de un an de zile. Din motive ce nu au tinut de prestatia mea artistica, emisiunea a durat doar noua saptamani din cele 52, eu neprimind niciun ban pentru munca mea", a declarat Aurelian Temisan.

Artistul sustine ca l-a imprumutat cu 65.000 de euro pe Paul Petre Tardea, tatal lui Andrei Tardea. Nu si-a recuperat banii la termenul de scadenta, decembrie 2009.

Tardea nu a achitat nici datoriile fata de TVR, potrivit reprezentantilor televiziunii nationale.

"Emisiunea s-a oprit pentru ca firma domnului Tardea nu-si achita la timp datoriile fata de TVR. S-a incercat o intelegere pe cale amiabila , dar nu s-a reusit recuperarea banilor. Astfel, TVR a dat in judecata societatea domnului Tardea”, au declarat reprezentantii Televiziunii Publice pentru ring.

Andrei sustine ca nu stie nimic nici despre salariul lui Temisan sau despre banii imprumutati tatalui sau.

"Nu stiu absolut nimic despre aceasta situatie, voi face verificari. Orice firma are datorii. Exista un alt departament in firma care se ocupa de plati... Dar de ce s-a trezit Temisan acum, la atata timp de la terminarea emisiunii, sa spuna ca nu si-a primit banii?! Nu stiu nimic despre imprumutul pe care sustine ca l-a oferit tatalui meu", a declarat Andrei Tardea pentru ring.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului