Vedete din Romania

# aurelian temisan credite # aurelian temisan datorii #vedete intern #showbiz #aurelian temisan

Aurelian Temisan este inglodat in datorii. Artistul este nevoit sa isi vanda casa!

Cantaretul Aurelian Temisan si sotia sa, Monica Davidescu, sunt intr-un mare impas financiar. Cei doi nu mai reuses sa isi plateasca ratele la banca si sunt nevoiti sa isi vanda casa pe care abia au construit-o. 

Actritra Monica Davidescu a marturisit ca au ajuns in aceasta situatie deoarece creditul la banca pe care l-au facut s-a dublat.

"Dupa sase ani in care am platit rata in mod cinstit, creditul s-a dublat. Am fost si eu influentata de bunele produse de la banca pe care angajatii incearca sa ti le bage pe gat. Probabil la cum se dubleaza, il voi achita in 400 de ani. 

Noi am sesizat mai tarziu cand, in fiecare luna, trebuia sa muncim doar pentru banca. Eu nu am  de gand sa traiesc sase vieti, vreau sa termin cu creditul asta. Nu pot dormi noaptea daca am datorii. Cand imi cumpar ceva pentru mine ma gandesc de sase ori pentru ca am credit la banca. Si atunci ma duc la banca si intreb cat mai am de plata din creditul asta, ca sa stiu cat mai stau fara sa mananc. Si ei imi spun «dublu»! Nu pot sa-mi ofer o vacanta de Craciun in Laponia cum isi ofera directorii de banci pentru ca eu trebuie sa le platesc lor. Eu achit in continuare de cand am initiat procesul. O sa vad cum se solutioneaza. Mi-a trebuit creditul ca sa-mi fac o casa si am inceput-o. Dar, cu banii aia nu am terminat-o, evident. Am pus casa la vanzare, si tot in doua camere stau, ca bani sa o termin nu am. Trebuie sa-i dau la banca”, a declarat Monica Davidescu, pentru click.ro.

CITESTE SI: 

Cum arata prima iubita a lui Dani Otil 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare